Hyppää sisältöön

Sijaishuoltoyksikkö

Rinnekodit Kasvunkoti Laine

Kasvunkoti Laine on pitkäaikaista lastensuojelun sijaishuollon palvelua alle 18-vuotiaille erityistarpeisille lapselle tarjoava yksikkö.

Asiakkaat

Palvelumme on tarkoitettu alle 18-vuotiaille kehitysvammaisille lapsille, jolla on kehitysvammadiagnoosi sekä lisäksi autismikirjon, neuropsykiatrisia tai psykiatrisia oireita tai diagnoosi.

Sijainti

Kulmatie 2
15880 Hollola

Talon tiedot

Kasvunkoti Laine toimii uudisrakennuksessa, joka on suunniteltu kehitysvammaisten lasten ja nuorten asumista varten.

Lisätiedot

Toimintamme perustuu vammaisten henkilöiden itsenäisen elämän ja itsemääräämisoikeuden toteutumisen tukemiseen, yhdenvertaisuuteen, osallisuuteen sekä yksilöllisten tarpeiden huomioimiseen.

Yhteystiedot

Rinnekotien uudisrakennus Hollolassa, johon tulee lasten ja nuorten palveluja.
Rinnekotien uudisrakennus Hollolassa, johon tulee lasten ja nuorten palveluja.

Henkilöstö

Rekrytointi Rinnekodit Kasvunkoti Laineeseen on käynnissä. Laineeseen valitut työntekijät saavat vieraanvaraisen perehdytyksen ja pääsevät mukaan luomaan uutta yksikköä alusta lähtien.

Kiinnostaako työ Rinnekodit Kasvunkoti Laineessa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Kasvunkoti Laine on koti seitsemälle alle 18-vuotiaalle erityistarpeiselle lapselle, jolla on kehitysvammadiagnoosi sekä lisäksi autismikirjon, neuropsykiatrisia tai psykiatrisia oireita tai diagnoosi. Tarjoamme pitkäaikaista lastensuojelun sijaishuollon erityispalvelua.

Vastaamme lapsen kokonaisvaltaisesta hoito- ja kasvatustyöstä.  Huolehdimme asiakkaan perushoidosta, terveydestä ja hyvinvoinnista, tuemme koulunkäynnissä ja harrastuksissa sekä teemme tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa yksilöllisesti.

Toimimme uudisrakennuksessa, joka on suunniteltu kehitysvammaisten lasten ja nuorten asumista varten. Samassa kiinteissä toimii Pienryhmäkoti Kulmala.

Jokaisen lapsen tai nuoren huone on 20m2 ja heillä on käytössään omat henkilökohtaisen kylpyhuoneet. Lapset ja nuoret läheisineen saavat itse osallistua omien huoneidensa sisustukseen sekä yhteisten tilojen kalustamiseen ja esteettisyyteen. Tiloissamme on oma keittiö, ruokailutila, aistihuone sekä yhteinen viihtyisä oleskelutila. Oleskelutilasta pääsee Laineen omalle terassille sekä aidatulle pihalle. Pihalta löytyy mm. lasten ja nuorten käyttöön soveltuvia keinuja.

Laineen läheisyydessä sijaitsee mm. mukavia ulkoilualueita puistoineen sekä järven rantoja. Työtjärven uimaranta sijaitsee noin kilometrin päässä.

Maksuton palveluneuvontamme antaa lisätietoja ja auttaa oikean palvelun valinnassa arkisin klo 9–15 palveluneuvonta@rinnekodit.fi, 09 7750 5980.

Tervetuloa tutustumaan Laineeseen! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Sijaitsemme Hollolassa osoitteessa Kulmatie 2, noin kahden kilometrin päässä Hollolan keskustasta.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Jokaisella lapsella on nimetty omaohjaaja, jonka kanssa lapsi suunnittelee viikko-ohjelmaa ja mieleistä tekemistä.

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.