Hyppää sisältöön

Sijaishuoltoyksikkö

Rinnekodit Kasvunkoti Onni

Tarjoamme pitkäaikaista, ympärivuorokautista sijaishuollon palvelua kehitysvammaisille tai muuten erityistarpeisille lapsille ja nuorille. 

Asiakkaat

Seitsemän alle 18-vuotiasta kehitysvammaista tai muuten erityistarpeista lasta ja nuorta.   

Sijainti

Ilpolankuja 2
01650 Vantaa

Talon tiedot

Tilamme ovat esteettömät ja soveltuvat myös erilaisia liikkumisen apuvälineitä käyttäville lapsille ja nuorille. 

Lisätiedot

Olemme erikoistuneet autisminkirjon häiriöihin sekä kehitysvammaisten lasten ja nuorten hoitoon. 

Yhteystiedot

Kuvassa on lasten tekemä muraali. Muraalissa on iloisen värinen maisema, jossa eläimiä, mielikuvituksellinen kulkuväline ja lasten nimet alareunassa. Maisemassa näkyy myös aurinko, sateenkaari ja sadepilvi josta tulee pisaroita.

Henkilöstö

Kasvunkoti Onnissa työskentelee kehitysvammatyön ammattilaisia, joilla on sydän mukana töissä ja halu aidosti kulkea lasten rinnalla. Olemme erikoistuneet autisminkirjon häiriöihin ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten hoitoon. 

Kiinnostaako työ Kasvunkoti Onnissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Kasvunkoti Onni tarjoaa pitkäaikaista, ympärivuorokautista sijaishuollon palvelua seitsemälle alle 18-vuotiaalle lapselle ja nuorelle. Meillä jokaisella lapsella ja nuorella on nimetty omaohjaaja. Teemme jokaiselle oman hoitopolun räätälöidysti ja yksilöllisesti, lapsen ja nuoren erityistarpeet huomioiden. Tarvittaessa käytämme puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä.

Hoidon suunnittelussa ovat mukana lapsi ja nuori itse, tämän vanhemmat sekä lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä.

Käytämme kommunikoinnin apuvälineinä kuvia, viittomia ja puhetta. Puhekielenä on suomi ja tarvittaessa englanti.

Yksikön toimintaa rytmittää aikuisjohtoinen, turvallinen arki. Meillä on edellytykset vastata myös vaativiin palveluntarpeisiin.

Jokaisella lapsella ja nuorella on oma huone. Sen lisäksi asukkaidemme käytössä on kaksi yhteistä olohuonetta, keittiö, aistihuone ja sauna sekä oma aidattu ulkoilupiha.

Tilamme ovat esteettömät ja soveltuvat myös erilaisia liikkumisen apuvälineitä käyttäville lapsille ja nuorille. 

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja Kasvunkoti Onnista ja asukkaaksemme hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Kasvunkoti Onni sijaitsee Vantaalla Vapaalassa omakoti- ja pientaloalueella. Osoitteemme on Ilpolankuja 2, 01650 Vantaa.  

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.