Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Loiste

Tarjoamme tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja neurologisesti vammaisille henkilöille Rovaniemellä.

Asiakkaat

Rinnekodit Loiste tarjoaa kehitysvammaisille ja neurologisesti vammaisille henkilöille tehostettua palveluasumista Rovaniemellä.

Sijainti

Lapinkatu 1
96190 Rovaniemi

Talon tiedot

Loiste sijaitsee Lapinkatu 1  A rapussa. Loiste käsittää kolme kerrosta, jossa asukkaille tuotetaan tehostettua palveluasumista. Loisteen tilat ovat esteettömät sekä jokaisessa kerroksessa on yhteinen tila asukkaiden käytössä. Talosta löytyy mm. yhteinen sauna, pesulatilat ja lounasravintola.

Lisätiedot

Yksikön sijainti on keskeinen ja sen välittömästä läheisyydestä löytyy kaksi lähikauppaa ja hyvät paikallisliikenne yhteydet. 

Yhteystiedot

Ihmisiä viettämässä aikaa kerrostalon sisäpihalla. Kerrostalo on valkoinen, mutta sen parvekkeiden lasiaidat ovat paikoitellen punaisen, keltaisen tai sinisen värisiä.
Rinnekodit Loiste sijaitsee Rovaniemellä.

Sijaitsemme vuonna 2017 valmistuneissa nykyaikaisissa tiloissa. Sijaintimme on keskeinen, meille on hyvät kulkuyhteydet ja Rovaniemen ydinkeskustan palvelut ovat lähellä – vain kävelymatkan päässä!

Henkilöstö

Asukkaidemme lämmin kohtaaminen edellyttää aitoutta myös tiimiltä; meillä jokainen saa olla oma itsensä! Hyödynnämme tiimeistämme löytyvää moniammatillista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksia – voimme jokainen oppia toisiltamme. Kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla oppimispoluillamme, kuin tiiminäkin! 

Meillä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitaja sekä fysioterapeutteja. Oma palveluyksikön johtaja toimii työntekijöidemme esihenkilönä. Meistä jokainen on toinen toisemme tukena! Teemme tiivistä ja saumatonta yhteistyötä toisen talossa sijaitsevan vammaispalveluyksikkö Ruskan väen kanssa. 

Kiinnostaako työ Loisteessa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Rinnekodit Loiste tarjoaa kehitysvammaisille ja neurologisesti vammaisille tehostettua palveluasumista. Henkilökuntamme on paikalla kaikkina aikoina. Asiakkaamme asuvat omassa, esteettömässä asunnossaan ja tarjoamme heille yksilöllistä palvelua.  Asiakkaiden avun, ohjauksen ja tuen tarve määrä vaihtelee jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan.

Toiminta-ajatuksenamme on tukea asiakkaiden yksilöllistä toimintakykyä voimavaralähtöisesti ja oman elämän hallintaa. Itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen on toiminnan peruslähtökohta.

Vaikka arjessamme on tietyt rutiinit, on jokainen päivä silti erilainen. Palveluihimme kuuluu asiakkaidemme hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukeminen sekä ylläpitäminen, perushoito, arjessa avustaminen ja ohjaaminen. 

Meille on tärkeää hyvän yhteishengen rakentaminen talon asukkaiden ja työntekijöiden kesken. Teemme paljon yhdessä asioita, niin arkisia askareita kuin järjestämme yhteisiä juhlia ja tapahtumia. Kesäisin yhteisölliseen arkeemme kuuluu ulkoilu sekä monet yhteiset kesäpuuhat – käynnit jäätelökioskille tai retket rannalle ja laavuille. 

Asumisyksikkömme on vuonna 2017 valmistunut, viihtyisä ja nykyaikainen kerrostalo. Jokaisella asukkaalla on oma asunto keittiö – ja kylpyhuonetiloineen. Yhteistä tilaa on jokaisessa asuinkerroksessa sekä koko talon yhteisissä tiloissamme. Talon katutasossa on kaikille avoin lounasravintola, joka palvelee arkipäivisin. Kellarikerroksessa on asukkaiden sauna- ja pesulatilat, huoneistokohtaiset varastot sekä monitoimitila, jossa voi mm. pelata biljardia ja pingistä. Kaikissa huoneistoissa joko ranskalainen parveke, parveke tai terassi. Talossa on kaapelitelevisiojärjestelmä ja taloyhtiökohtainen laajakaistapalvelu.

Maksuton palveluneuvontamme antaa lisätietoja ja auttaa oikean palvelun valinnassa arkisin klo 9-15 palveluneuvonta@rinnekodit.fi, 09 7750 5980.

Tervetuloa tutustumaan Loisteeseen! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.  Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.    

Loiste sijaistee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Yksiköstä on noin kilometrin matka Rovaniemen ydinkeskustaan. Lapinkatu 1 pihalta löytyy parkkitilaa.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.