Hyppää sisältöön

Hoivakoti

Rinnekodit Lumous

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista, hoitoa ja huolenpitoa ikääntyneille asukkaillemme.

Asiakkaat

Hoivakoti Lumouksessa tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa ikääntyneille asukkaillemme. Lumouksessa on yhteensä 60 asiakaspaikkaa.

Sijainti

Lipunkantajantie 1
90650 Oulu

Talon tiedot

Rinnekodit Lumous on rakenteilla ja avaamme syksyllä 2024.

Lisätiedot

Yhteystiedot

Kaksi ikääntynyttä ja hoitaja keskustelevat hyväntuulisina sohvalla.

Hoivakoti Lumouksessa tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa ikääntyneille asukkaillemme. Rinnekodit Lumouksessa on yhteensä 60 asiakaspaikkaa.
 
Rinnekodit Lumous avautuu syksyllä 2024  

Henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Meillä on aikaa kuunnella asukkaita ja viettää arkea heidän kanssaan. Meillä työskentelee mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia ja kotiavustajia. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja, jonka kanssa yhdessä laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka sisältää myös itsemääräämisoikeuden toteutumisen tukemiseen liittyvät toiveet ja mieltymykset.

Kiinnostaako työ Rinnekodit Lumouksessa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaillemme. Meillä jokaisella asukkaalla on oma vastuuhoitaja, joka varmistaa, että asukkaan yksilölliset tarpeet huomioidaan.  

Teemme jokaiselle ikääntyneelle asiakkaallemme itsemääräämisoikeuden toteutumista tukevan suunnitelman, jotta osaamme ottaa huomioon toiveet ja mieltymykset siinäkin tapauksessa, että kommunikointikyvyt tai muisti alkaa heikentymään. 

Tuemme asukkaiden elämänhallintaa sekä fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia yksilöllisesti, asukkaan omien tarpeiden ja voimavarojen mukaan.  

Kannustamme asukkaitamme ruokailemaan yhdessä. Tarjoamme asukkaillemme aamiaisen, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan sekä tarvittaessa myös välipaloja. 

Järjestämme asukkaillemme säännöllisesti yhteistä toimintaa kuten musiikki- ja yhteislauluhetkiä, leivontaa, tuolijumppaa, kuvataiteita sekä järjestämme eri vuodenaikojen ja teemojen mukaan juhlia ja tilaisuuksia, hartaustuokioita tai mitä muuta yhdessä keksimmekään.  

Rinnekodit Lumous valmistuu syksyllä 2024 ja se on suunniteltu ikääntyneitä asiakkaita ajatellen. Rakennus on kaksikerroksinen. Kaikissa asunnoissa on wc, suihku, sähkökäyttöinen sänky ja kiinteät vaatekaapit. Jokainen asukas saa sisustaa asuntonsa mieleisekseen. 

Rinnekodit Lumouksessa on yhteisiä ruokailu- ja oleskelutiloja sekä piha-alue, jossa voi ulkoilla. Yhteisissä tiloissa syömme päivän tärkeät ateriat, katsomme uutiset ja vietämme aikaa yhdessä. 

Meille voit tulla asumaan hyvinvointialueen kautta, palvelusetelillä tai itse maksaen.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Asiakkuussuunnittelijamme auttavat palvelujen suunnittelussa ja ratkaisujen löytämisessä: Asiakkuudet ja myynti -tiimin yhteystiedot

Rinnekodit Lumouksen omavalvontasuunnitelma
(lisätään tähän toiminnan käynnistymisen jälkeen)

Kysymme asiakkailtamme tyytyväisyyttä palveluihin säännöllisesti kerran vuodessa. Kyselyihin voi vastata asukas itse tai hänen omaisensa, jos asukas ei siihen itse pysty. Palautteiden pohjalta kehitämme toimintaamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin.

Toivomme myös, että annat palautetta myös muulloin henkilöstöllemme tai verkkosivujen palautelomakkeen kautta.

Jokaisen ryhmäkodin oma viikko-ohjelma on nähtävissä ryhmäkodin seinällä. Alla esimerkki viikko-ohjelmastamme.

Maanantai: Aivojumppa

Tiistai: Kulttuuri

Keskiviikko: Kädentaidot

Torstai: Liikunta

Perjantai: Peliperjantai

Lauantai: Yhdessäoloa

Sunnuntai: Muistelua

Muutokset viikko-ohjelmiin ovat mahdollisia. Suunnittelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa yhteistä tekemistä. Lisäksi meillä on kerran kuukaudessa toistuvia yhteisiä tapahtumia.

Rinnekodit Lumouksen viikottainen ruokalista löytyy täältä.

Meille ikääntyneiden asiakkaidemme auttaminen ja asiakkaiden itsemääräsoikeuden tukeminen on sydämenasia. Toimiva, esteetön koti, arkea helpottavat palvelut, välittämistä ja turvaa sekä yhdessä tekemistä ja seuraa muista.”

Jonna Tuomikoski, palvelualuejohtaja

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.