Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Maininki

Tarjoamme tehostettua asumispalvelua haastavasti käyttäytyville kehitysvammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Haastavasti käyttäytyvät kehitysvammaiset henkilöt.

Sijainti

Raamipolku 4
90800 Oulu

Talon tiedot

Ryhmäkoti Maininki on Pateniemessä rauhallisella asuinalueella sijaitseva viihtyisä omakotitalo, jossa on 20 asiakaspaikkaa. Asukastilat on jaettu toiminnallisesti viiteen neljän asukkaan ryhmiin. Talossa oma aistihuone ja erillinen päivätoiminnan tila.

Lisätiedot

Oma päivätoiminnan tila sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä ryhmäkodista. 

Yhteystiedot

Sini-ruskeiksi maalattuja puurakennuksia, vihreät pihat.
Rinnekodit Maininki on viihtyisä yksitasoinen rivitalo omalla pihalla.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.  Kehitysvammaisten asiakkaidemme kanssa jokainen päivä on erilainen, mutta aina yhtä tärkeä ja merkityksellinen. Työntekijämme toimivat asiakkaiden tukena ja apuna arjessa. Meillä iloitaan niin pienistä kuin suuristakin onnistumisista asiakastyössämme!

Kiinnostaako työ Mainingissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Rinnekodit Maininki on Oulun Pateniemessä sijaitseva kehitysvammaisten ryhmäkoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista haastavasti käyttäytyville kehitysvammaisille kodinomaisessa asumisympäristössä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. 

Päivätoiminta on osa arkea ja aktiivista elämää. Oma päivätoiminnan tila sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä palvelukodista. Viikot rakentuvat yksilötöistä, kädentaidoista, luovasta itseilmaisusta, ryhmätoiminnoista, liikunnasta ja musiikista. Asiakkaiden yksilölliset kyvyt huomioidaan ja mahdollistetaan jokaiselle ryhmäläiselle erilaisia elämyksiä ja mielekästä sisältöä.

Jokaisella asukkaalla on oma asunto, jossa on oma wc ja kylpyhuone. Mainingissa on 20 asiakaspaikkaa ja asukastilat on jaettu toiminnallisesti viiteen neljän asukkaan pienryhmään. Yhteisinä tiloina ovat viihtyisät oleskelutilat ja piha-alueet. Tilamme ovat esteettömät ja tilojen yksinkertaisuuteen ja selkeyteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Talo on yksitasoinen ja taloa ympäröi viihtyisä piha-alue, jossa oleskellaan paljon sään salliessa. Asukkaat saavat kasvattaa viljelylaatikoissa vihanneksia ja kukkia.

Asiakkaaksi tullaan oman hyvinvointialueen sosiaalityön kautta (vammaispalvelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai läheisen ja kunnan sekä Rinnekotien asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä. 

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Talon pihassa on parkkitilaa työntekijöille ja vierailijoille. Joukkoliikenteen linja 4 kulkee läheltä.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.