Hyppää sisältöön

Lyhytaikainen palvelu, tutkimus ja kuntoutus

Rinnekodit Majakka

Tarjoamme tutkimusjaksoja ja lyhytaikaista hoitoa lapsille ja nuorille, jotka kehitysvammaisuutensa vuoksi tarvitsevat palveluita elämänsä tueksi. 

Asiakkaat

Seitsemän lasta ja nuorta, joilla on psykiatrisia tai autismikirjoon liittyviä käyttäytymishaasteita.

Sijainti

Kumputie 1
02980 Espoo

Talon tiedot

Majakka sijaitsee Lakiston alueella Hoitokeskus-rakennuksessa. 

Lisätiedot

Yhteystiedot

Iso avara tila, jossa yhdellä seinustalla sänky ja säkkituoli, toisella seinustalla ikkunoiden edustalla pieni pöytä ja tuolit.

Henkilöstö

Meillä työskentelee kehitysvammatyön ammattilaisia, joilla on sydän mukana töissä ja halu aidosti kulkea lasten rinnalla. Olemme erikoistuneet autisminkirjon häiriöihin ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten hoitoon. 

Kiinnostaako työ Majakassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Meillä on seitsemän asiakaspaikkaa lapsille ja nuorille, joilla on psykiatrisia tai autismikirjoon liittyviä haasteita.

Tutkimusjaksojen aikana arvioimme lapsen tai nuoren senhetkisiä haasteita ja suunnittelemme sekä toteutamme hoidon yksilöllisesti. Lyhytaikaisessa hoidossa tarjoamme turvallisen ja välittävän ympäristön lapselle tai nuorelle. Erilaisten terapeuttien ja lääkäreiden palvelut voivat olla osa tutkimusjaksoja ja tilapäishoitoa.

Luonnonläheinen ja turvallinen ympäristö sekä asiantunteva hoito on tuonut meille paljon kiitosta. Meillä asiakas voi oppia sosiaalisia taitoja mukavien hoitajien kanssa.

Touhuamme paljon yhdessä, kuten piirrämme, askartelemme, osallistumme teatteriesityksiin ja laulelemme. Lähiympäristöstämme löytyy luontopolkuja, jotka tarjoavat iloa myös vanhemmille. Meillä on myös oma uimahallivuoro läheisessä uimahallissa.

Majakan tilat on mahdollista jakaa kahteen soluun väliovella, mikä mahdollistaa toimimisen pienemmissä ryhmissä asiakkaiden tarpeet huomioiden. Tilat on suunniteltu mahdollisimman esteettömiksi ja turvallisiksi.

Jokaisella asiakkaallamme on käytössään jaksonsa aikana oma huone, joka kalustetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Yhteisessä käytössä on kaksi oleskeluhuonetta, joissa on mahdollisuus monenlaiseen tekemiseen, kuten ruokailuun, askarteluun, pelailuun, musiikin kuunteluun ja loikoiluun. Muita yhteiskäytössä olevia tiloja ovat aistihuone, kaksi suihku- ja wc-tilaa, kodinhoitohuone, keittiö sekä lasitettu parveke. Sauna ja erillinen kylpyhuone löytyvät rakennuksen alimmasta kerroksesta. Rakennuksen sisäpihalla on grillikatos.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja Majakasta ja asiakkaaksemme hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Majakka sijaitsee Espoon Lakistossa, luonnonläheisessä ja turvallisessa ympäristössä. Osoitteemme on Kumputie 1, 02980 Espoo.

Majakassa lasten ja nuorten unelmia ja haaveita käydään läpi haastattelemalla ja keskustelemalla. Unelmointi tekee elämästä mielekästä ja luo valoa tulevaisuuteen.”

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.