Hyppää sisältöön

Pienryhmäkoti

Rinnekodit Kulmala

Tarjoamme kodin alle 18-vuotiaille kehitysvammaisille ja autisminkirjon lapsille ja nuorille.

Asiakkaat

Palvelumme on tarkoitettu alle 18-vuotiaille kehitysvammaisille ja autisminkirjon lapsille ja nuorille. Yksi kodeista on tarkoitettu lyhytaikaiseen asumisen tarpeisiin. 

Sijainti

Kulmatie 2
15880 Hollola

Talon tiedot

Pienryhmäkoti Kulmala toimii uudisrakennuksessa, joka on suunniteltu kehitysvammaisten lasten ja nuorten asumista varten.

Lisätiedot

Toimintamme perustuu vammaisten henkilöiden itsenäisen elämän ja itsemääräämisoikeuden toteutumisen tukemiseen, yhdenvertaisuuteen, osallisuuteen sekä yksilöllisten tarpeiden huomioimiseen.

Yhteystiedot

Rinnekotien uudisrakennus Hollolassa, johon tulee lasten ja nuorten palveluja.
Rinnekotien uudisrakennus Hollolassa, johon tulee lasten ja nuorten palveluja.

Henkilöstö

Rekrytointi Rinnekodit Kulmalaan on käynnissä. Kulmalaan valitut työntekijät saavat vieraanvaraisen perehdytyksen ja pääsevät mukaan luomaan uutta yksikköä alusta lähtien.

Kiinnostaako työ Rinnekodit Kulmalassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Kulmala on koti seitsemälle alle 18-vuotiaille kehitysvammaiselle ja autisminkirjon lapselle ja nuorelle. Lisäksi yksi asiakaspaikka on tarkoitettu lyhytaikaiseen asumiseen.

Lasten ja nuorten avuntarve on jokaisella yksilöllinen ja vaihtelee sanallisen ohjauksen ja fyysisen avustamisen välillä vaihdellen eri toimintakyvyn osa-alueilla.

Huomioimme toiminnassamme yksilölliset kommunikoinnin ja vuorovaikutuksen tavat, keinot ja apuvälineet. Nämä määrittelevät asiakkaan kanssa toimimisen tapaa. Tuemme lapsia ja nuoria osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden toteutumisessa.

Toimimme uudisrakennuksessa, joka on suunniteltu kehitysvammaisten lasten ja nuorten asumista varten. Samassa kiinteissä toimii Kasvunkoti Laine.

Jokaisen lapsen tai nuoren huone on 20m2 ja heillä on käytössään omat henkilökohtaiset kylpyhuoneet. Lapset ja nuoret läheisineen saavat itse osallistua omien huoneidensa sisustukseen sekä yhteisten tilojen kalustamiseen ja esteettisyyteen. Tiloissamme on oma keittiö, ruokailutila, rauhoittumishuone sekä yhteinen viihtyisä oleskelutila. Oleskelutilasta pääsee Kulmalan omalle terassille sekä aidatulle pihalle. Pihalta löytyy mm. lasten ja nuorten käyttöön soveltuvia keinuja.

Kulmalan läheisyydessä sijaitsee mm. mukavia ulkoilualueita puistoineen sekä järven rantoja. Työtjärven uimaranta sijaitsee noin kilometrin päässä.

Maksuton palveluneuvontamme antaa lisätietoja ja auttaa oikean palvelun valinnassa arkisin klo 9–15 palveluneuvonta@rinnekodit.fi, 09 7750 5980.

Tervetuloa tutustumaan Kulmalaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Sijaitsemme Hollolassa osoitteessa Kulmatie 2, noin kahden kilometrin päässä Hollolan keskustasta.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Tukea tarvitseva lapsi tai nuori on aina keskiössä, ja palvelut suunnitellaan hänelle yksilöllisesti.

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.