Hyppää sisältöön

Lyhytaikainen palvelu, pitkäkestoinen kuntouttava hoito

Rinnekodit Pikkurinne

Pikkurinne tarjoaa lyhytaikaista hoitoa sekä pitkäkestoista kuntouttavaa hoitoa erityistarpeisille lapsille.

Asiakkaat

Asiakkaamme ovat erityistarpeisia lapsia, joilla on hoidollista osaamista vaativia sairauksia kehitysvammaisuuden lisäksi.

Sijainti

Kumputie 1
02980 Espoo

Talon tiedot

Pikkurinteen yksiköt sijaitsevat Espoon Lakistossa Hoitokeskus-rakennuksessa. Yksiköt sijoittuvat kolmeen eri kerrokseen ja tilat ovat esteettömät.

Lisätiedot

Pikkurinne on kehitysvamma-alalla laajasti tunnettu korkealaatuisesta hoitotyöstä erityistarpeisten lasten parissa.

Yhteystiedot

Lapsen huone, jossa on sänky ja valkoinen hylly. Ikkunalla on värikäs viirikoriste. Seinille ja kattoon heijastuu erivärisiä valoja pöydällä olevasta discopallosta.

Henkilöstö

Meillä työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Työntekijöillämme on vahvaa osaamista kehitysvammatyöstä. Yksikössä työskentelevien hoitajien ammattitaitoon kuuluu myös osaaminen erilaisissa hoidollisissa toimenpiteissä, monipuolisissa kommunikaatiomenetelmissä ja aseptiikassa. 

Kiinnostaako työ Pikkurinteessä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Lue lisää työvuorosuunnittelusta Pikkurinteessä: Pitkien työvuorojen vastapainoksi pitkiä vapaita

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Pikkurinne tarjoaa yksilöllisen tarpeen mukaista tilapäishoitoa sekä pitkäkestoista kuntouttavaa hoitoa. Toiminnassamme korostuvat lasten erityistarpeet, hoidollisuus sekä perhekeskeinen hoitotyö.

Palvelumme tarjoavat turvallisen hoitoratkaisun lapselle, perheen ja vanhempien jaksamisen tueksi.

Pikkurinne on kehitysvamma-alalla laajasti tunnettu korkealaatuisesta hoitotyöstä erityistarpeisten lasten parissa.

Pikkurinteen yksiköt sijoittuvat kolmeen eri kerrokseen. Ne ovat kodikkaita ja niissä on huomioitu lapsen näköinen elämä.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja Pikkurinteestä ja asiakkaaksemme hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Pikkurinne sijaitsee Espoon Lakistossa luonnonkauniilla alueella. Osoitteemme on Kumputie 1, 02980 Espoo.

Lakisto on alueena ihanteellinen rauhallisen luonnonläheisen sijaintinsa sekä palveluidensa puolesta asiakkaidemme osallisuuden tukemiseen. Sijaintimme luo turvallisen ympäristön harjoitella arjen taitoja jokaisen tuen tarpeen ja tavoitteiden mukaan.

”Vammaistyössä parasta on aitous, lämminhenkisyys ja työn monimuotoisuus.”

Palveluyksikön johtaja Satu Suihkonen

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.