Hyppää sisältöön

Asunto ensin -asumisyksikkö

Rinnekodit Reelinki

Tarjoamme Asunto ensin -mallin mukaista ympärivuorokautista palveluasumista päihteitä käyttäville mielenterveyskuntoutujille.

Asiakkaat

Rinnekodit Reelingin asukkailla on päihteistä ja mielenterveyden häiriöistä johtuvia haasteita. 

Sijainti

Helsinginkatu 50 D
00530 Helsinki

Talon tiedot

Kahdeksankerroksinen kerrostalo, jonka neljä alinta kerrosta on varattu Reelingille. Yläkerroksissa sijaitsee asunnottomille naisille suunnattu Rinnekodit Meria.

Lisätiedot

Asunto ensin -palveluissa asukas maksaa itse vuokransa, jonka tulee olla suuruudeltaan kohtuullinen ja palvelunjärjestäjän hyväksymä.

Yhteystiedot

A man is sitting on a couch and knitting a colorful scarf.
Rinnekodit Reelinki on uusi Asunto ensin -yksikkömme, joka avataan maaliskuussa 2024.

Kiinnostaako työ Rinnekodit Reelingissä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana tästä linkistä!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Reelinki on koti 28 päihde- ja mielenterveysasiakkaalle, joita yhdistää kokemus päihde- ja mielenterveysongelmista sekä pitkäaikaisasunnottomuudesta. Tarjoamme Asunto ensin -mallin mukaista ympärivuorokautista palveluasumista.

Kunnioitamme asukkaan itsemääräämisoikeutta, vahvistamme asukkaan toimijuutta ja tuemme
merkityksellisen elämän löytymisessä. Työskentelyn viitekehyksenä on toipumisorientaatio: asioita
ja päätöksiä ei tehdä ilman asiakkaan läsnäoloa ja hänet kohdataan tasavertaisesti ja rinnalla kulkien voimavaroja, osallisuutta ja toivoa painottaen.

Tilaratkaisujen lähtökohtana on ensisijaisesti asiakkaiden hyvinvointi ja kodikas tunnelma turvallisuuden tunteen lisäämiseksi.

Reelinki on koti 28 asukkaalle, ja asuntojen koot vaihtelevat 21-32m2. Yksi asunnoista on 39m2 kaksio. Kaikissa asunnoissa on oma kylpyhuone sekä keittotila, jossa on jääkaappi ja liesi.

Asuntojen varustukseen kuuluvat sänky, tyyny, patja, liina- ja vuodevaatteet, pöytä sekä kaksi tuolia.


Asunnot sijaitsevat kiinteistön kerroksissa 1-4. Jokaisesta kerroksesta löytyy oma yhteiskeittiö ja yhteistila, jossa on televisio. Yhteisessä käytössä olevat keittiö- ja ruokailutilat ovat kooltaan viihtyisät. Lisäksi asiakkaiden käytössä on sauna.

Asukkaaksi hakeudutaan oman hyvinvointialueen asumisen tuen kautta.

Asiakkuussuunnittelijamme auttavat palvelujen suunnittelussa ja ratkaisujen löytämisessä: 

Asiakkuudet ja myynti -tiimin yhteystiedot

Rinnekodit Reelinki sijaitsee Helsinginkadun varrella, sisäänkäynti on Alppikorttelin sisäpihalla, samasta ovesta Rinnekodit Merian kanssa. Taloon on hyvät kulkuyhteydet, mm. metroasema sekä bussi- ja raitiovaunupysäkit ovat lähellä.

Reelinki tarkoittaa aluksen laidalla olevaa parrasta, joka ehkäisee putoamista. Siihen voi tarttua, jos laiva keinuu. Myös Rinnekodit Reelinki on asukkailleen turvallinen koti, joka tarjoaa tukea ja apua erilaisissa elämän poluilla eteen tulevissa tilanteissa.

Palvelualuejohtaja Mika Paasolainen, Rinnekodit

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.