Hyppää sisältöön

Asunto ensin -asumisyksikkö

Rinnekodit Reelinki

Tarjoamme Asunto ensin -mallin mukaista ympärivuorokautista palveluasumista päihteitä käyttäville mielenterveyskuntoutujille.

Asiakkaat

Rinnekodit Reelingin asukkailla on päihteistä ja mielenterveyden häiriöistä johtuvia haasteita. 

Sijainti

Helsinginkatu 50 D
00530 Helsinki

Talon tiedot

Kahdeksankerroksinen kerrostalo, jonka neljä alinta kerrosta on varattu Reelingille. Yläkerroksissa sijaitsee asunnottomille naisille suunnattu Rinnekodit Meria.

Lisätiedot

Asunto ensin -palveluissa asukas maksaa itse vuokransa, jonka tulee olla suuruudeltaan kohtuullinen ja palvelunjärjestäjän hyväksymä.

Yhteystiedot

A man is sitting on a couch and knitting a colorful scarf.
Rinnekodit Reelinki on uusi Asunto ensin -yksikkömme, joka avataan maaliskuussa 2024.

Tervetuloa mukaan luomaan ihan uutta Asunto ensin -yksikköä Helsingin ytimeen! Etsimme joukkoomme lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomia ja toimintaterapeuttia. Kiinnostaako työ Rinnekodit Reelingissä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana tästä linkistä!

Reelinki tarkoittaa aluksen laidalla olevaa parrasta, joka ehkäisee putoamista. Siihen voi tarttua, jos laiva keinuu. Myös Rinnekodit Reelinki on asukkailleen turvallinen koti, joka tarjoaa tukea ja apua erilaisissa elämän poluilla eteen tulevissa tilanteissa.

Palvelualuejohtaja Mika Paasolainen, Rinnekodit

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.