Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Ruska

Tarjoamme kehitysvammaisille ja muille vammaisille henkilöille tuettua asumista sekä palveluasumista Rovaniemellä. 

Asiakkaat

Rinnekodit Ruska tarjoaa kehitysvammaisille ja muille vammaisille henkilöille tuettua asumista sekä palveluasumista Rovaniemellä. 

Sijainti

Lapinkatu 1,
96190 Rovaniemi

Talon tiedot

Asumisyksikkömme on vuonna 2017 valmistunut, viihtyisä ja nykyaikainen kerrostalo. Ruska sijaitsee Lapinkatu 1:n B-rapussa, rapussa on kuusi kerrosta. B-rapun asunnoista 19 on palveluasumisen käytössä.

Tilat ovat esteettömät ja talossa on hissi.

Lisätiedot

Yksikön sijainti on keskeinen ja sen välittömästä läheisyydestä löytyy kaksi lähikauppaa ja hyvät paikallisliikenne yhteydet. 

Yhteystiedot

Ihmisiä viettämässä aikaa kerrostalon sisäpihalla. Kerrostalo on valkoinen, mutta sen parvekkeiden lasiaidat ovat paikoitellen punaisen, keltaisen tai sinisen värisiä.
Rinnekodit Loiste ja Ruska sijaitsevat Rovaniemellä.

Rinnekodit Ruska sijaitsee vuonna 2017 valmistuneissa nykyaikaisissa tiloissa. Sijaintimme on keskeinen, meille on hyvät kulkuyhteydet ja Rovaniemen ydinkeskustan palvelut ovat lähellä – vain kävelymatkan päässä!

Henkilöstö

Asukkaidemme lämmin kohtaaminen edellyttää aitoutta myös tiimiltä; meillä jokainen saa olla oma itsensä! Hyödynnämme tiimeistämme löytyvää moniammatillista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksia – voimme jokainen oppia toisiltamme. Kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla oppimispoluillamme, kuin tiiminäkin!  

Meillä työskentelee esimerkiksi nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia. Oma palveluyksikön johtaja toimii työntekijöidemme esihenkilönä. Meistä jokainen on toinen toisemme tukena! Teemme tiivistä ja saumatonta yhteistyötä toisen talossa sijaitsevan vammaispalveluyksikkö Loisteen väen kanssa.  

Kiinnostaako työ Ruskassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Rinnekodit Ruska tarjoaa kehitysvammaisille ja muille vammaisille tuettua- ja palveluasumista. Asiakkaamme asuvat omassa, esteettömässä asunnossaan ja tarjoamme heille yksilöllistä palvelua. Tavoitteenamme on tukea asiakkaidemme toimijuutta sekä osallisuutta.  

Vaikka arjessamme on tietyt rutiinit, on jokainen päivä silti erilainen. Palveluihimme kuuluu asiakkaidemme arjessa avustaminen ja ohjaaminen. Avustamme asiakkaitamme myös kodin ulkopuolella esimerkiksi kaupassa tai terveydenhuollon asioinneilla. 

Meille on tärkeää hyvän yhteishengen rakentaminen talon asukkaiden ja työntekijöiden kesken. Teemme paljon yhdessä asioita, niin arkisia askareita kuin järjestämme yhteisiä juhlia ja tapahtumia. Kesäisin yhteisölliseen arkeemme kuuluu ulkoilu sekä monet yhteiset kesäpuuhat – käynnit jäätelökioskille tai retket rannalle ja laavuille.  

Asumisyksikkömme on vuonna 2017 valmistunut, viihtyisä ja nykyaikainen kerrostalo. Palveluasumisen asunnot sijoittuvat hajautetusti eri kerroksiin ja asukkaiden käytössä on katutasossa sijaitseva yhteinen olohuone. Tilat ovat esteettömät ja talossa on hissi.

Talosta löytyy mm. yhteinen sauna, pesulatilat ja lounasravintola.  Jokaisella asukkaalla on oma asunto keittiö ja kylpyhuonetiloineen. Talon katutasossa on kaikille avoin lounasravintola, joka palvelee arkipäivisin. Kellarikerroksessa on asukkaiden sauna- ja pesulatilat, huoneistokohtaiset varastot sekä monitoimitila, jossa voi mm. pelata biljardia ja pingistä.

Kaikissa huoneistoissa on joko ranskalainen parveke, parveke tai terassi. Talossa on kaapelitelevisiojärjestelmä ja taloyhtiökohtainen laajakaistapalvelu. 

Maksuton palveluneuvontamme antaa lisätietoja ja auttaa oikean palvelun valinnassa arkisin klo 9-15 palveluneuvonta@rinnekodit.fi, 09 7750 5980.

Tervetuloa tutustumaan Ruskaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.    

Ruska sijaistee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Yksiköstä on noin kilometrin matka Rovaniemen ydinkeskustaan. Pihalta löytyy parkkitilaa.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.