Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Silva

Tarjoamme tehostettua palveluasumista aikuisille kehitysvammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Aikuiset kehitysvammaiset henkilöt.

Sijainti

Pyyntitie 5
02230 Espoo

Talon tiedot

Silvassa on yhteensä 15 asiakaspaikkaa. Silvan jokaisella asiakkaalla on oma asunto ja kylpyhuone. Iso yhteinen tila mahdollistaa yhteisen ajan vieton ja erilaisten aktiviteettien järjestämisen. 

Lisätiedot

Silvan asukkailla on myös oma viihtyisä parveke sekä rakennuksen yhteinen kattoterassi ja saunatilat käytössään.

Yhteystiedot

Kaksi nojatuolia keskellä kuvaa seinustan edessä. Taustalla toisella seinustalla iso sohva ja säkkituoli. Seinällä kuvioitua tapettia sekä kaksi peurataulua.

Silva sijaitsee Espoon Matinkylässä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Henkilöstö

Henkilökuntamme on avointa ja ystävällistä. Välitämme aidosti asiakkaistamme. Asiakkaamme kuvaavat asumista Silvassa mukavaksi. Musiikki ja etenkin levyraati ja muut vastaavat viikoittaiset musiikkihetket ovat asiakkaillemme hyvin tärkeitä.

Kiinnostaako työ Silvassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Suurin osa asiakkaistamme käy osallisuutta tukevassa toiminnassa arkisin. Iloa arkeen tuovat viikoittaiset musiikkihetket ja erilaiset tapahtumat. Pidämme asiakkaidemme kanssa säännöllisesti asukaskokouksia, joissa asiakkaat voivat tuoda toiveitaan esille. Kannustamme ja tuemme asiakkaitamme tekemään arjessa omia valintoja.

Osallistumista harrastuksiin tuetaan yhdessä tukihenkilöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toiminnassa korostuvat asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa tehtävä yhteistyö. Asiakkaiden perheenjäsenet, sukulaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita yksikköömme.

Sijaitsemme nelikerroksisen rakennuksen 1.kerroksessa, katutasossa. Tilamme ovat esteettömiä mahdollistaen myös apuvälineitä käyttävien asiakkaiden asumisen ja liikkumisen. Silvassa on 15 asiakashuoneistoa. Kaikki asunnot ovat yhden hengen asuntoja, joiden yhteydessä on oma wc-suihkutila.  

Asiakkaidemme yhteisessä käytössä ovat yhdistetty oleskelu- ja ruokailutila sekä asumisyksikön keittiö. Silvan tiloissa on myös kodinhoitohuone, jossa tapahtuu asiakkaiden pyykkien pesu joko yhdessä asiakkaan kanssa tai ohjaajien ja kodinhuoltajan toimesta. 

Asiakkaaksemme tullaan oman hyvinvointialueen sosiaalityön kautta (vammaispalvelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai läheisen ja kunnan sekä Rinnekotien asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä. 

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Meille on helppo tulla myös julkista liikennettä käyttäen! Osoitteemme on Pyyntitie 5, Espoo. Iso Omena sijaitsee 650 metrin päässä ja sinne on helppo saapua niin bussilla kuin länsimetrollakin.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta ja pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.