Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Suntionpolku

Tarjoamme tehostettua ympärivuorokautista palvelu- ja tukiasumista lievästi kehitysvammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Kehitysvammaiset henkilöt, jotka haluavat asua omassa asunnossa ja asumismuoto on heille turvallinen ja tarkoituksenmukainen.

Sijainti

Suntionpolku 3 A 8,
00370 Helsinki

Talon tiedot

Toimimme tavallisessa kerrostalossa Helsingin Pitäjänmäen viihtyisällä omakotitaloalueella. Samalla alueella toimii muitakin Rinnekotien yksiköitä.

Lisätiedot

Yksikkömme toiminta mahdollistaa sen, että asukkaamme käyttävät yhteiskunnan palveluita. Tarvitessaan he saavat ohjaajien tukea siihen.

Yhteystiedot

Oleskelutilassa isohko musta kulmasohva. Ikkunan edessä isoja tauluja ikkunalaudalla, niiden edessä korkea taso, jonka päällä tietokone ja ompelukone.

Henkilöstö

Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden ja tarjoaa apua ja tukea asumiseen, arkeen ja sosiaaliseen elämään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Henkilökunnallamme on monipuolista erityisosaamista, mm. liikunta-, ruokavalio- ja lääkeasioissa sekä erityisosaamista ryhmätoiminnan ohjaamisesta.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä ja sitoutumista koulutuksilla. Rinnekodeissa järjestetään monipuolisesti sisäisiä koulutuksia lähi-/etätoteutuksina sekä verkkokursseina E-rin oppimisympäristössä.

Kiinnostaako työ Suntionpolulla? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme asukkaille tukea heidän omissa kodeissaan yksiköllisten tarpeiden mukaisesti. Jokainen asukkaamme elää arkeaan omien rytmien ja aikataulujensa mukaisesti. Toiminta-ajatuksenamme on, että asukkaamme voivat elää tuen ja ohjauksen avulla mahdollisimman omannäköistä elämää.

Asukkaamme voivat itse vaikuttaa yksikkömme toimintaan. Pidämme kerran viikossa asukaskokouksen, jossa asukkaat voivat esittää toiveitaan ja jutella heitä askarruttavista asioista. Järjestämme yhteisiä retkiä ja juhlia, joihin voi halutessaan kutsua myös läheisiä ihmisiä.

Suntionpolku toimii kerrostalossa, jossa jokaisella asukkaalla on oma parvekkeellinen yksiö. 24-50 m2 vuokra-asuntoon kuuluu keittiö sekä wc ja kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa asuntonsa toivomallaan tavalla yleisiä vuokraehtoja noudattaen

Yksi talon asunnoista toimii yhteisenä asukastupana, josta sijaitsee myös henkilökunnan toimisto. Talossamme on yhteisessä käytössä sauna- ja kodinhoitotilat, kuntosali ja pyörävarasto. Samassa kerrostalorapussa on myös muuta toimintaa ja vuokra-asuntoja ulkopuolisille. Lähistöllä on hyvät palvelut ja ulkoilumahdollisuudet. Yksiköllä on käytössä piha-alue, josta löytyy vapaa-ajan viettoon tarkoitettu istuskelualue, leikkipaikka sekä koripallokenttä.

Tilat on suunniteltu siten, että niissä pääsee kulkemaan esteettömästi. Talosta löytyy myös hissi.

Asukkaaksemme tullaan oman hyvinvointialueen sosiaalityön kautta (vammaispalvelu).

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Suntionpolusta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Suntionpolku sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä, lähiympäristöstä löytyy esimerkiksi Leppävaaran, Konalan ja Pitäjämäen palvelut. Pihalla on jonkin verran pysäköintitilaa autoille parkkikiekolla. Osoitteemme on Suntionpolku 3 A 8, 00370 Helsinki.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Täällä saa päättää omista asioistaan.

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.