Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Tähtisumu

Ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava ryhmäkoti erityistä tukea tarvitseville kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille.

Asiakkaat

Palvelumme on tarkoitettu täysi-ikäisille erityistä tukea tarvitseville psyykkisesti oirehtiville kehitysvammaisille ja autisminkirjon henkilöille. 

Sijainti

Tähtisumunkatu 4
37120 Nokia

Talon tiedot

Tähtisumu on jaettu kolmeen ryhmäkotiin. Yhteistilojen suunnittelussa on otettu huomioon asiakkaiden erityistarpeet.

Lisätiedot

Tähtisumu sijaitsee Nokialla rauhallisella ja viihtyisällä Harjuniityn asuinalueella. Nokian keskustaan on 3 kilometriä ja Tampereelle 27 kilometriä.

Yhteystiedot

Talon julkisivu, sisäpihalla ihmisiä viettämässä aikaa pöytäryhmän ääressä. Pihalla myös kaksi keinua ja ihmisiä juttelemassa keskenään.
Rinnekodit Tähtisumu tarjoaa kodin 21 asukkaalle.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Henkilökuntaamme kuuluu ohjaajia (lähihoitajia), sairaanhoitajia, vastaava ohjaaja (sosionomi), kodinhuoltaja sekä palveluyksikön johtaja. Henkilökunta on asukkaidemme tukena ja apuna niin arjen pikkuaskareissa kuin isommissakin asioissa.

Kiinnostaako työ Rinnekodit Tähtisumussa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Rinnekodit Tähtisumu on Nokian Harjuniityssä sijaitseva ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö. Asukkainamme on täysi-ikäisiä erityistä tukea tarvitsevia psyykkisesti oirehtivia kehitysvammaisia ja autisminkirjon henkilöitä.

Toimintaa suunnitellessamme huomioimme asukkaidemme toiveet ja tarpeet.

Jokaisella asukkaalla on oma asunto, jossa on WC/kylpyhuone. Tähtisumussa on yhteensä 21 asuntoa ja tilat on jaettu toiminnallisesti kolmeen seitsemän asukkaan ryhmäkotiin. Jokaisessa ryhmäkodissa on viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat.  

Rakennus on yksitasoinen ja sen yhteydessä on viihtyisä, aidattu piha-alue, jossa oleskellaan paljon sään salliessa ja asukkaiden niin halutessaan. Asukkaat saavat kasvattaa viljelylaatikoissa vihanneksia ja kukkia.

Kaikki tilamme ovat esteettömiä.

Asukkaaksemme tullaan joko itse maksaen, palvelusetelillä tai ostopalvelusopimuksella.

Tervetuloa tutustumaan Tähtisumuun! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Rinnekodit Tähtisumusta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Talon pihassa on parkkitilaa työntekijöille ja vierailijoille. Joukkoliikenteen bussilla 70 pääsee helposti perille. Nokian keskustaan on 3 kilometriä ja Tampereelle 27 kilometriä.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.