Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Tähtisumu

Ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava ryhmäkoti erityistä tukea tarvitseville kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille valmistuu loppuvuodesta 2023.

Asiakkaat

Palvelumme on tarkoitettu aikuisille kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. 

Sijainti

Tähtisumunkatu 4
37120 Nokia

Talon tiedot

Jokaisella asiakkaalla tulee olemaan oma esteetön koti, ja yhteistilojen suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaiden erityistarpeet.

Lisätiedot

Tähtisumu rakentuu rauhalliselle ja viihtyisälle Harjuniityn pientaloalueelle, josta on 3 kilometriä Nokian keskustaan ja 27 kilometriä Tampereelle.

Yhteystiedot

Talon julkisivu, sisäpihalla ihmisiä viettämässä aikaa pöytäryhmän ääressä. Pihalla myös kaksi keinua ja ihmisiä juttelemassa keskenään.
Rinnekodit Tähtisumu tarjoaa kodin 21 asukkaalle.

Kiinnostaako työ Rinnekodit Tähtisumussa? Ota yhteyttä palvelualuejohtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.