Hyppää sisältöön

Toimintakeskus

Rinnekodit Selja

Tarjoamme osallisuutta edistävää päiväaikaista toimintaa vaikeasti kehitysvammaisille ja liikuntavammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Seljassa tarjoamme osallisuutta edistävää päiväaikaista toimintaa vaikeasti kehitysvammaisille ja liikuntavammaisille henkilöille.

Asiakaspaikkoja yksikössä on 20, joista osa paikoista on puolipäiväisiä.

Sijainti

Alppikatu 2 A
00530 Helsinki

Talon tiedot

Selja sijaitsee Helsingin Kalliossa kauniissa Diakonissalaitoksen Alppikadun korttelissa. 

Lisätiedot

Meillä mahdollistetaan jokaiselle osallisuuden ja onnistumisen kokemuksia toimintakykyä tukevassa ympäristössä. Samaan aikaan asiakkaita on toiminnassa yleensä noin 10. Pieni paikkamäärä mahdollistaa toimimisen pienissä ryhmissä huomioiden yksilölliset erityistarpeet toiminnan ja tilojen suhteen.

Yhteystiedot

Vihreänsävyinen kuva, jossa seinustalla vihreiden verhojen edessä lattialla säkkituoli. Lisäksi huoneessa jumppapallo ja pieni pöytä. Lattialle heijastuu syksyn lehtiä eri väreissä.

Henkilöstö

Työmme lähtökohtana on kuntouttava työote. Toiminta suunnitellaan asiakkaiden erityistarpeiden, tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti yhdessä asiakkaiden, lähihenkilöiden ja moniammatillisen henkilökunnan kanssa.

Kiinnostaako työ Seljassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Arjessa huomioidaan vaihtoehtoiset ja korvaavat kommunikointimenetelmät, multisensorinen työskentely ja kuntouttava työote. Toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota osallisuuden tukemiseen ja kokemukselliseen oppimiseen erilaisten vuorovaikutteisten tilanteiden kautta.

Toimintakeskus Selja sijaitsee Alppikadulla ensimmäisessä kerroksessa ja sinne on esteetön sisäänkäynti. Toimintakeskuksella on käytössään 245 neliötä, jossa on muun muassa multisensorisen toiminnan mahdollistava aistihuone. Yksikön tilat on remontoitu huomioiden asiakasryhmän tarpeet, kuten runsas apuvälineiden määrä ja esteettömyys.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Seljasta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Meille on helppo tulla! Osoitteemme on Alppikatu 2, 00530 Helsinki. HSL :n bussit 23, 53 ja 502 tulevat suoraan Alppikadulle ja raitiovaunu 8 Helsinginkadulle. Maksulliset parkkipaikat löytyvät korttelin sisältä. 

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.