Hyppää sisältöön

Toimintakeskus

Rinnekodit Tarmola

Tarjoamme päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Tarmolassa tarjoamme päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille henkilöille.

Sijainti

Linnankoskenkatu 28
06100 Porvoo

Talon tiedot

Tarmola sijaitsee keskeisellä paikalla Porvoon keskustassa. Hyvä sijaintimme mahdollistaa monipuolisen tekemisen, kuten asioinnit ja työtehtävät toimintakeskuksen ulkopuolella.

Lisätiedot

Tarjoamme yksilöllisesti räätälöityä palvelua ratkaisukeskeisellä ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla. Asiakkaat osallistuvat toimintaan omien tavoitteidensa sekä mielenkiinnonkohteidensa mukaan.

Yhteystiedot

Aistihuone, jossa vihreän sävyinen teemavalaistus. Tilassa muutamia säkkituoleja, valkoinen sohva ja musta nojatuoli. Seinälle on heijastettu projektorista viidakkomaisema.

Tarmolassa merkityksellistä on muun muassa rauhallinen toimintaympäristö, jossa ohjaajalla on aikaa kuunnella ja tukea sekä ohjata toiminnassa tai vaihtaa kuulumisia.

Henkilöstö

Ohjaajan työ meillä on monipuolista sisältäen mm. yksilö- ja ryhmäohjausta, suunnittelua, kirjaamista, hoitotyötä ja toiminnan kehittämistä yhdessä tiimin kanssa. Kuuntelemme asiakkaita eri kommunikaatiotapoja käyttäen ja uskallamme heittäytyä heidän kanssaan juuri siihen elettävään hetkeen. 

Kuvaamme itseämme monesti työperheenä, jossa jokainen jäsen on arvokas. Meillä keskustellaan eettisesti, avoimesti ja asiantuntevasti. Ohjaajillamme on hyvä tilannetaju ja osaamme ennakoida ja tukea asiakasta oikeassa kohdassa. Tiedämme, että työssä kaikkein tärkeintä on asenne, joka on asiakaslähtöinen ja kiireisiäkin päiviä pelkäämätön. 

Kiinnostaako työ Tarmolassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Toiminnassa suhtaudutaan sallivasti vaihteluihin toimintakyvyssä sekä tuen tarpeessa, ja toimintaa voidaan mukauttaa päivän vointi huomioiden keskustellen tästä asiakkaan kanssa. Asiakaslähtöisyys ja osallisuuden tukeminen ovat meille toiminnan lähtökohta. 

Arjessa asiakkaillamme on muun muassa omia vastuutehtäviä, jotka voivat olla joko pysyviä tai viikoittain vaihtuvia. Tällaisia vastuutehtäviä ovat muun muassa tiskikoneen tyhjennys, paperiautomaattien täyttäminen, kukkien kastelu ja postin haku.  Ryhmätoimintojen sisältöjä ovat muun muassa liikunta, mediapaja, rentoutus, aistit, kauppa-asiointi, kierrätys, ulkoilu ja kausien vaihtuessa teemaryhmät.  

Toimitilamme ovat katutasossa ja tiloihin on yksi sisäänkäynti, josta jakaannutaan kahteen eteistilaan. Asiakkaiden käytössä on useita ryhmätyöskentelytiloja.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Tarmolasta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Tarmola sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Porvoon keskustasta.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Me olemme kaikki samalla tasolla, ihminen ihmisenä. Yksikön johtajana koen, että asiakkaiden ja koko henkilökunnan tunteminen on yksi tärkeä asia hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi.

Palveluyksikön johtaja Minna Kalliomäki

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.