Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Tuulikannel

Tarjoamme ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista 30 aikuiselle kehitysvammaiselle ja autisminkirjon henkilölle.

Asiakkaat

Ympärivuorokautista tukea ja hoitoa tarvitsevat kehitysvammaiset ja/tai autismikirjon henkilöt.

Sijainti

Tuulenpesäntie 14
00410 Helsinki

Talon tiedot

Toimimme toukokuussa 2022 valmistuneessa kaksikerroksisessa rakennuksessa Helsingin Malminkartanossa, puiston reunustamalla kerrostaloalueella.

Lisätiedot

Asiakaskuntamme on ikääntynyttä ja monella on käytössään erilaisia apuvälineitä.

Yhteystiedot

Oleskeluhuoneessa tummanlila sohva, kaksi nojatuolia sekä pöytä. Ikkunasta tulee valoa kirkkaasti huoneeseen. Etualalla näkyy ruokailupöydän ja tuolien kulmaa.

Henkilöstö

Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Asukkaat saavat ohjaajiltamme apua ja tukea asumiseen, arkeen ja sosiaaliseen elämään tämän yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä ja sitoutumista koulutuksilla. Rinnekodeissa järjestetään monipuolisesti sisäisiä koulutuksia lähi- ja etätoteutuksina sekä verkkokursseina.

Kiinnostaako työ Tuulikanteleessa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Meillä jokainen asukas elää omaa yksilöllistä arkea, joka on suunniteltu yhdessä asukkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Jokaisella asukkaallamme on oma nimetty vastaava ohjaaja.  Yhdessä vietetty aika on meille tärkeää. Käymme esimerkiksi säännöllisesti retkillä, juhlimme syntymäpäiviä ja vietämme vapaa-aikaa yhdessä. Kesällä pihallamme pääsee grillaamaan ja hoitamaan kukka- ja yrtti-istutuksia. Viikoittaisessa asukaskokouksessa asukkaat voivat vaikuttaa yhteisön toimintaan, esittää toiveita ja antaa palautetta.

Tuulikannel on koti 30 asukkaalle, asuntoja on kahdessa kerroksessa. Asuntojen koot ovat n. 20 neliötä ja jokaisessa asunnossa on oma kylpyhuone sekä keittiövaraus. Asunnot jakautuvat kuuteen soluun. Jokaisen solun yhteydessä on oma oleskelutila. Molemmissa kerroksissa on keittiö sekä henkilökunnan toimisto. Yksikössämme on kaksi parveketta ja aidattu piha.

Asukkaat sisustavat huoneistonsa itse tai tuettuna. Henkilökuntamme tukee tarvittaessa asukkaita valintojen ja hankintojen tekemisessä yhteistyössä asukkaan mahdollisen edunvalvojan kanssa.

Sijaintimme mahdollistaa aktiivisen elämän asukkaillemme heidän niin halutessaan. Kaikki tärkeimmät palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Asukkaaksemme tullaan oman hyvinvointialueen sosiaalityön kautta (vammaispalvelu).

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Tuulikanteleesta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Sijaitsemme Helsingin Malminkartanossa hyvin kulkuyhteyksien varrella. Osoitteemme on Tuulenpesäntie 14 00410 Helsinki.

Tuulikanteleessa on hyvä yhteishenki, autetaan toisia ja on turvallista. Apua saa koko ajan kellon ympäri.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.