Hyppää sisältöön

Tutkimus- ja kuntoutuspalvelut

Rinnekodit Tyyni

Tarjoamme hoitoa sekä tutkimus- ja kuntoutusjaksoja aikuisille kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille, joilla saattaa esiintyä lisäksi erilaisia mielenterveyden tai käyttäytymisen häiriöitä.

Asiakkaat

Aikuiset kehitysvammaiset ja autismikirjon henkilöt

Sijainti

Kumputie 1
02980 Espoo

Talon tiedot

Tyyni on seitsemänpaikkainen yksikkö Espoon Lakistossa. 

Lisätiedot

Lakisto on alueena ihanteellinen rauhallisen luonnonläheisen sijaintinsa sekä palveluidensa puolesta asiakkaidemme osallisuuden tukemiseen.

Yhteystiedot

Kädet pitävät kiinni seinässä olevasta karvaisesta taljasta, seinässä poron hahmo piirrettynä ääriviivoin.

Henkilöstö

Henkilökuntamme laaja-alainen osaaminen tukee asiakkaidemme päivittäistä ohjaamista, myös haastavissa tilanteissa. Ylläpidämme ja kasvatamme ammattitaitoamme säännöllisesti erilaisilla koulutuksilla, erityisesti haastavien tilanteiden kohtaamiseen, ennaltaehkäisemiseen ja hallintaan.

Kiinnostaako työ Tyynissä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tutkimus- ja kuntoutusjaksojen toteuttaminen ja hoitosuunnitelman luominen suunnitellaan yhdessä Rinnekodin asiantuntijoiden kanssa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tavoitteena on löytää asiakkaan itsensä hyväksymiä, hänen toimintakykyään tukevia ja omassa elinympäristössään toimivia ratkaisuja. Jokaisen asiakkuuden lähtökohtana on luoda tunne, että hän on arvokas ja sitä kautta rakentaa asiakkaan näköinen arki.

Lyhytaikaisen hoidon palvelut toteutetaan asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, yhteistyössä asiakkaan kotikunnan kanssa. Lyhytaikaista hoitoa voidaan toteuttaa mm. omaishoidon vapaina tai tilapäisenä hoitona.

Tilamme on suunniteltu mahdollisimman esteettömiksi ja turvallisiksi, jotta niitä voidaan muokata asiakkaiden tarpeiden mukaan mm. väliovia hyödyntäen. Jokaisella asiakkaallamme on käytössään jaksonsa aikana oma huone, jossa on oma wc- ja peseytymistila. Yksikön yhteisiin tiloihin kuuluu kaksi viihtyisää oleskeluhuonetta. Oleskeluhuoneissa on mahdollisuus erilaiseen tekemiseen, kuten ruokailuun, tv:n katseluun, pelailuun, musiikin kuunteluun ja loikoiluun.

Muita yhteiskäytössä olevia tiloja ovat erillinen suihku- ja wc-tila, kodinhoitohuone ja keittiö. Tilava saunatila löytyy samasta kerroksesta. Rakennuksen takapihalla on aidattu ulkoilualue ja grillikatos, missä vietämme yhdessä aikaa ulkona.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja Tyynistä ja asiakkaaksemme hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Tyyni sijaitsee Espoon Lakistossa. Osoitteemme on Kumputie 1 B (1.krs), 02980 Espoo.

Lakisto on alueena ihanteellinen rauhallisen luonnonläheisen sijaintinsa sekä palveluidensa puolesta asiakkaidemme osallisuuden tukemiseen. Sijaintimme luo turvallisen ympäristön harjoitella arjen taitoja jokaisen tuen tarpeen ja tavoitteiden mukaan.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.