Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Vehka

Tarjoamme kodin kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille, jotka tarvitsevat yksilöllisesti suunniteltuja tukipalveluja.

Asiakkaat

Aikuiset kehitysvammaiset ja autismikirjon henkilöt.

Sijainti

Haukankaari 12
40740 Jyväskylä

Talon tiedot

Toimimme vuonna 2022 valmistuneessa kiinteistössä Jyväskylän Haukkalassa. Rakennukset muodostavat suojaisan ja esteettömän liikkumisen mahdollistavan pihapiirin.

Lisätiedot

Vehkan tilat on suunniteltu moniaistillisiksi ja Green Care -teeman mukaisiksi. 

Yhteystiedot

Vehkan pikkukeittiössä on neljän istuttava ruokapöytä ja saareke/baaripöytä kolmelle. Kuvassa näkyy keittiön varusteista mikro, hella ja liesituuletin.

Henkilöstö

Vehkassa työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka on asukkaiden tukena vuorokauden ympäri.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä ja sitoutumista koulutuksilla. Rinnekodeissa järjestetään monipuolisesti sisäisiä koulutuksia lähi- ja etätoteutuksina sekä verkkokursseina E-rin oppimisympäristössä.

Kiinnostaako työ Vehkassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Meillä tuetaan asukkaita omannäköiseen ja aktiiviseen elämään. Luonto on lähellä ja esimerkiksi ulkoilu osa arkeamme.

Green care -teema näkyy arjessamme esimerkiksi viherhuoneessa. Siellä kasvatamme yhdessä asukkaiden kanssa muun muassa salaatteja ja yrttejä, joita voidaan hyödyntää ruoanlaitossa.

Meillä on 21 asuntoa vahvempaa tukea tarvitseville henkilöille ja 6 tukiasuntoa erillisessä rivitalorakennuksessa. Asukkaiden palvelutarpeita ja esteettömyyttä on ajateltu niin rakennuksen sisätiloissa kuin ulkona. Tiloissa on paljon luonnon valoa ja monipuoliset viherhuoneet sekä istutusalueet, joita hyödynnetään osallisuuden ja kokemuksellisuuden elementteinä toiminnassamme.

Jokainen asukas sisustaa itse oman asuntonsa mieleisekseen. Asunnot sijoittuvat 4-5 asukkaan ryhmiin, joilla on yhteiset oleskelutilat. Kerroksissa on myös yhteiset viherhuoneet ja keittiöt. Asukkaiden käytössä on myös viihtyisät saunatilat.

Asukkaaksemme tullaan oman hyvinvointialueen sosiaalityön kautta (vammaispalvelu).

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Vehkasta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Sijaitsemme Jyväskylän Haukkalassa, hyvien palvelujen ja lähivirkistysalueiden läheisyydessä. Osoitteemme on Haukankaari 12, 40740 Jyväskylä.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.