Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Viljala

Tarjoamme tuettua asumista aikuisille kehitysvammaisille ja autisminkirjon henkilöille.

Asiakkaat

Palvelumme on tarkoitettu aikuisille kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. 

Sijainti

Viljatullintie 3
02940 Espoo

Talon tiedot

Viljala sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella Espoon Myllykylässä, lähellä palveluita ja liikenneyhteyksiä.

Lisätiedot

Lähistöltä löytyvät hyvät ulkoilumahdollisuudet ja kävelymatkan päässä on myös kahvila, lähikauppa ja huoltoasema. Espoon keskukseen ja Sellon kauppakeskukseen on 10-15 minuutin ajomatka.

Yhteystiedot

Viljalan oleskelutilasta löytyy kahdeksan istuttava pöytäryhmä, nojatuoleja sekä suurehko televisio.

Henkilöstö

Työntekijämme ovat perehtyneet autismikirjon henkilöiden kanssa työskentelyyn ja toteutamme ketterän oppimisen mallia henkilöstön kouluttautumisessa. Haluamme kehittää jatkuvasti uudenlaisia tapoja asiakkaiden elämänlaadun parantamiseksi. Henkilöstö kouluttautuu vuosittain uusiin alan menetelmiin ja pyrimme olemaan jatkuvasti alamme edelläkävijä.

Kiinnostaako työ Viljalassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Viljalan erityisosaaminen ilmenee vaihtoehtoisen kommunikaation tukemisena ja haastavan käyttäytymisen ennaltaehkäisemisenä.  Rakennamme palvelumme asiakkaidemme tarpeiden ympärille.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota valaistukseen ja materiaalivalintoihin, jotta ne luovat ympäristön, jossa aistiärsykkeet on minimoitu. Tavoitteena on luoda asiakkaillemme turvallinen ympäristö, jossa he voivat elää oman näköistään elämää, ammattitaitoisen henkilökunnan tuella.

Viljala tarjoaa asumisen tukea 15 asiakkaalle, jotka asuvat omissa asunnoissaan. Asunnot on jaettu kolmeen eri siipeen, joissa jokaisessa on omat oleskelutilat. Meillä on myös aistihuone, jonka suunnittelussa on huomioitu asiakkaidemme tarpeet, sekä hyödynnetty uusia teknologisia ratkaisuja.

Jokaisessa siivessä on oma parveke ja meillä on myös oma piha-alue, joka tehdään viihtyisäksi yhdessä asiakkaiden kanssa. Henkilökuntamme on paikalla ympärivuorokauden jokaisen asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Asukkaaksemme tullaan oman hyvinvointialueen sosiaalityön kautta (vammaispalvelu). 

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Viljalasta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Osoitteemme on Viljatullintie 3, 02940 Espoo.

Espoon keskukseen ja Sellon kauppakeskukseen on vajaan 15 minuutin ajomatka. 

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.