Hyppää sisältöön

Sijaishuoltoyksikkö

Rinnekodit Kasvunkoti Helmi

Tarjoamme pitkäaikaista, ympärivuorokautista sijaishuollon palvelua huostaanotetuille kehitysvammaisille tai muuten erityistarpeisille lapsille ja nuorille. 

Asiakkaat

Seitsemän alle 18-vuotiasta lasta ja nuorta. 

Sijainti

Sylvesterintie 10 D,
00370 Helsinki

Talon tiedot

Kasvunkoti Helmin tilat sijaitsevat Sylvesterintie 10 kiinteistön toisessa kerroksessa.

Lisätiedot

Alueella on hyvä palvelut ja kulkuyhteydet sekä harrastusmahdollisuudet. 

Yhteystiedot

Sisäkuva toimipisteestä. Kuvassa on värikäs seinä, sen edessä televisio ja sohva, etualalla pitkä pöytä jonka ympärillä on tuoleja.

Henkilöstö

Kasvunkoti Helmissä työskentelee lastensuojelun ja kehitysvammatyön ammattilaisia, joilla on sydän mukana töissä ja halu aidosti kulkea lasten rinnalla.

Kiinnostaako työ Kasvunkoti Helmissä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Kasvunkoti Helmi tarjoaa pitkäaikaista, ympärivuorokautista sijaishuollon palvelua seitsemälle alle 18-vuotiaalle lapselle ja nuorelle. Lapselle suunnitellaan oma hoitopolku yhteistyössä lapsen, vanhempien ja lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa.

Lapsi saa meillä yksilöllistä apua, ohjausta ja tukea arjen tilanteisiin. Laadimme kaikille lapsille yksilöllisesti jäsennellyn päivä- ja viikko-ohjelman. Päivittäistä hoito- ja kasvatustyötä rytmittää strukturoitu arki, jossa korostuu kuntoutuksellinen ja toiminnallinen ote.

Meillä kaikilla nuorilla on oma huone, jonka sisutukseen he voivat itse vaikuttaa. Yksikössä on yhteinen olohuone ja keittiö sekä wc- ja suihkutilat erikseen tytöille ja pojille. Kiinteistössä on myös erilaisia aktiviteettitiloja, muun muassa bändihuone, biljardi-/pingistila, monitoimi-/liikuntatila, opetuskeittiö, kuntosali sekä kaksi saunaa. Lisäksi käytössä on erilaisia toimisto- ja neuvottelutiloja.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja Kasvunkoti Helmistä ja asukkaaksemme hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Kasvunkoti Helmi sijaitsee Pitäjänmäessä hyvien liikenneyhteyksien alueella. Osoitteemme on Sylvesterintie 10 D, 00370 Helsinki.

Me ollaan täällä yhtä isoa perhettä ja sovitaan kaikki saman varjon alle.

Palveluyksikön johtaja Antti Lehtovirta

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.