Hyppää sisältöön
Ajankohtaiset | Tiedote | Uutiset

­Rinnekodit Oy aloittaa muutosneuvottelut

Rinnekodit aloittaa muutosneuvottelut, jotka koskevat koko henkilöstöä, yhteensä 2 985 työntekijää. Neuvotteluiden perusteena ovat tuotannolliset ja taloudelliset syyt sekä toiminnan uudelleen organisointi. Alustava arvio henkilöstön vähentämistarpeesta on 70 työntekijää. 

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille.

Colorful flags hanging on a rope. Flags are having Rinnekodit colors and signs on them.
Rinnekotien toimipisteitä on tällä hetkellä 20 paikkakunnalla, 14 hyvinvointialueella ja palvelujen piirissä on noin 5 000 asiakasta.

”Nykyisen strategiamme mukaan jatkamme palveluverkoston uudistamista ja toiminnan yhtenäistämistä, jotta kykenemme vastaamaan hyvinvointialueiden muuttuviin tarpeisiin ja varmistamaan kilpailukykymme palveluntuottajana ja työnantajana myös tulevaisuudessa. Muutosneuvottelujen myötä pyrimme turvaamaan toiminnan kannattavuuden ja toimintaedellytykset pitkällä tähtäimellä”, kertoo Rinnekotien liiketoimintajohtaja Leila Rutanen.

Neuvottelut alkavat 8.4. ja kestävät vähintään kuusi viikkoa. Tavoitteena on, että neuvottelut vaikuttavat mahdollisimman vähän asiakkaiden arkeen. 

Lisätietoja ja median yhteydenotot: Taina Rönnqvist, viestintä- ja markkinointijohtaja, puh. 044-762 1992 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@rinnekodit.fi

muutosneuvottelut