Hyppää sisältöön

Palvelu

Avohuollon palvelut

Avohuollon palveluissamme tarjoamme muun muassa arviointi- ja kuntoutuspalveluja maahantulleille perheille.  

Palvelun sisältö

Maahanmuuttajaperheiden arviointi- ja kuntoutusyksikkö Sävel tarjoaa avohuollon palveluita sota- ja kriisialueilta tuleville perheille.

Sijainti

Toimipiste Helsingissä, palvelut valtakunnallisia. 

Asiakkaat

Sota- ja kriisialueilta tulevat perheet.

Muuta

Yhteystiedot

Lähikuvassa on koirapehmolelu lattialla mustan jumppamaton päällä, taustalla näkyy musta sohva sumeana.
Sävel sijaitsee Helsingissä, mutta palvelee eri puolilla maata asuvia asiakkaita.

Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemista

Tarjoamme avohuollon palveluita sota- ja kriisialueilta tuleville perheille, joiden kriisiytynyt elämäntilanne vaarantaa perheenjäsenten psyykkisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn.

Palvelumme sisältää perheen elämäntilanteen ja historian kartoituksen, jossa pyrimme narratiivisen työskentelyn kautta tunnistamaan traumaattisten kokemusten psyykkisten ja kehollisten ilmentymien lisäksi perheenjäsenten hyviä elämänkokemuksia, vahvuuksia ja voimavaroja. Ymmärryksen syvenemisen myötä voimme tukea perheen toimintakykyä ja kotoutumista. 

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.