Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Melba

Tarjoamme yksilöllisesti suunniteltua, uudentyyppistä itsenäiseen elämään tähtäävää yhteisöllistä asumista päiväsaikaan sijoittuvalla tuella.

Asiakkaat

Aikuiset kehitysvammaiset ja autismikirjon henkilöt. 25 asiakaspaikkaa.

Sijainti

Federleynkatu 42
33400 Tampere

Talon tiedot

Toimimme tavallisessa vuonna 2017 valmistuneessa kerrostalossa, jossa on asukasasuntoinamme yhteensä 23 asuntoa.

Lisätiedot

Yhteystiedot

Ulkokuva Melbasta. Rakennus on vaaleaa tiiltä, ja julkisivun keskellä, pääovesta ylöspäin, on koristeena ruskea, paneloitu osio.

Henkilöstö

Kokenut henkilökuntamme on moniammatillinen ja motivoitunut. Meillä työskentelee sairaanhoitaja, sosionomeja sekä lähihoitajia. Henkilöstön osaamista on vahvistettu esimerkiksi neuropsykiatriaan ja mielenterveys- ja päihdetyöhön liittyvillä lisäkoulutuksilla.

Kiinnostaako työ Melbassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme yhteisöllistä asumista päiväaikaisella tuella.

Suunnittelemme asumisen tuen jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisesti. Kaikilla asiakkaillamme on kerran viikossa kotipäivä, jolloin ohjaajien avustuksella siivotaan oma asunto ja hoidetaan yhdessä asioita. Asiakkailla on mahdollisuus tehdä omalla asunnollaan ruokia itsenäisesti, ohjaajan avustuksella tai vaihtoehtoisesti sopia ateriapalvelusta yksikön kanssa.

Ohjaajat tukevat asiakkaita yksilöllisesti itsenäisessä elämässä ja yhteiskuntaan osallistumisessa. Iltaisin moni asiakkaistamme käy omissa harrastuksissaan tai rentoutuu oman kodin rauhassa. Asukastuvalla on mahdollista viettää aikaa asukastovereiden kanssa. Asiakkaille järjestetään säännöllisesti asukaskokouksia, joissa heidän on mahdollisuus vaikuttaa yksikön toimintaan esittämällä toiveita ja antamalla palautetta.

Teemme Melbasta retkiä yksikön ulkopuolelle, ja pyrimme osallistumaan aktiivisesti lähialueen tapahtumiin. Järjestämme yksikössä välillä mukavia tapahtumia, johon kutsumme omaisia ja tuttavia viettämään aikaa kanssamme.

Asukkaamme asuvat joko yksiössä tai kaksiossa. Jokainen asiakas sisustaa oman asuntonsa omien mieltymystensä mukaan ja ohjaajat tarvittaessa avustavat hankinnoissa.

Omien asuntojen lisäksi meiltä löytyy yhteiseen käyttöön kaksi asukastupaa.

Melba sijaitsee hyvien palvelujen läheisyydessä. Lähikauppaan on vain parisataa metriä ja Lielahden monipuoliset palvelut, kuten kauppakeskus, terveysasema ja kirjasto sijaitsevat noin 1,5 kilometrin päässä. Lähiympäristössä on hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Melbasta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Sijaitsemme hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä ja meille on helppo tulla myös omalla autolla. Osoitteemme on Federleynkatu 42, 33400 Tampere.

Melbassa on turvallista asua. Parasta on kaverit! Työntekijät ovat kivoja, ja heiltä saa apua ja hyvää hoitoa.

Asiakkaiden kommentit

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.