Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Celesta

Tarjoamme tehostettua asumispalvelua vammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Vammaiset henkilöt.

Sijainti

Rautatienkatu 88
90400 Oulu

Talon tiedot

Celesta sijaitsee vuonna 2016 valmistuneessa kerrostalossa Oulun Limingantullissa (Etelätulli).

Lisätiedot

Limingantullin ja keskustan monipuoliset palvelut ovat lähietäisyydellä. 

Yhteystiedot

Ulkokuva Rinnekodit Celestan tiloista.
Rinnekodit Celestan asiakkaiden omat asunnot sijoittuvat talon eri kerroksiin.

Rinnekodit Celesta sijaitsee uudella viihtyisällä Etelätullin asuinalueella Oulun keskustan läheisyydessä.  Asunnot sijoittuvat kerrostalon eri kerroksiin. Yhteiset tilat sijaitsevat talon katutasossa ja yhteiset saunatilat ja pesutupa kellarikerroksessa. 

Henkilöstö

Toimintaperiaatteitamme ovat yksilöllisyys, asiakaskeskeisyys ja kuntouttava arki. Henkilökuntamme on ammattitaitoista, vammaistyöhön erikoistunutta ja motivoitunutta. Asiakkaamme otetaan mukaan yhteisen toiminnan suunnitteluun ja tuottamiseen.

Celestassa hoitajien keskeisin rooli on tukea asukkaita heidän itsenäisessä elämässä. Tämä näkyy siinä, että asukkaat saavat itse valita heräämisensä ja nukkumisensa, mitä ja milloin syövät sekä yleensäkin sen, mitä haluavat päivän aikana tehdä. Kaikessa pyritään siihen, että asukkaat saavat mahdollisimman paljon yrittää ja kokeilla itse. 

Uudet työntekijät saavat kattavan perehdytyksen. Monet asukkaistamme osaa myös itse neuvoa ja kertoa omista asioistaan ja apuvälineistään. Lisäksi meillä on käytössä kuvallisia ja havainnollisia ohjeita eri välineistä.

Kiinnostaako työ Celestassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Celesta on asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa tehostettua asumispalvelua vammaisille henkilöille. Asukkaat saavat ympärivuorokautista apua ja tukea arkeensa, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman oman näköistä elämää. Talon asukkaiden ja työntekijöiden kesken vallitsee hyvä yhteishenki, ja yhdessä tehdään ja touhutaan monenlaisia asioita, esimerkiksi pelataan pelejä, katsotaan leffoja ja urheilukisoja, järjestetään teemajuhlia ja käydään retkillä. 

Celestan asukkaille on tarjolla aktiivista päivätoimintaa, jota vetää talon oma päivätoiminnan ohjaaja. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa. Vaihtelevalla ja monipuolisella sisällöllä mahdollistetaan jokaiselle ryhmäläiselle erilaisia elämyksiä ja mielekästä sisältöä elämään. Mottomme on ”Niin hullua ideaa ei olla vielä keksitty, etteikö sitä olisi voinut toteuttaa”.

Asunnot sijoittuvat kerrostalon eri kerroksiin. Yhteiset tilat sijaitsevat talon katutasossa ja saunatilat ja pesutupa kellarikerroksessa. 

Jokaisella asukkaalla on oma asunto keittiö- ja kylpyhuonetiloineen ja lasitetulla parvekkeella. Yhteistä tilaa on lisäksi asukkaiden yhteisessä viihtyisässä olohuoneessa ja ruokailutilassa. Lisäksi päivätoiminnalle on oma tila. 

Asuntojen koot:

  • 1 h + kk: alk. 32 m²
  • 2 h + kk: 34,5 m²–48,5 m²
  • 3 h + kk: alk. 54,5 m²

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa. 

Lisätietoja Celestasta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Celesta sijaitsee hyvine kulkuyhteyksien varrella. Citybussi kulkee talon vierestä Rautatienkadun puolelta ja Limingantietä kulkee useita bussilinjoja. 

Huumorintaju, menevyys ja tietynlainen rempseys on tiivistänyt yksikön yhteishengen timantiksi.

Työntekijä

Täällä on hyvä ja turvallista asua. Sujuvaa arkea edesauttaa myös luottamus työntekijöihin.

Asukas

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.