Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Kehäkukka

Tarjoamme asumisen tukea kehitysvammaisille aikuisille.

Asiakkaat

Kehitysvammaiset aikuiset

Sijainti

Vapaalantie 7
01650 Vantaa

Talon tiedot

10-paikkainen viihtyisä talo.

Lisätiedot

Hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet lähiympäristössä.

Yhteystiedot

Kehäkukka sijaitsee Vantaan Vapaalassa rauhallisella omakotialueella hyvien liikenneyhteyksien päässä. Se tarjoaa yksilöllistä, turvallista ja kodinomaista asumista kymmenelle aikuiselle. Viikonloppuisin harrastetaan yhdessä asukkaiden toiveiden mukaisesti.

Henkilöstö

Henkilökunta on Kehäkukassa paikalla ympäri vuorokauden.

Kiinnostaako työ Kehäkukassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Asukkaat käyvät päivä- ja työtoiminnoissa sekä tuetussa työssä. Asukkaamme osallistuvat myös yhteiseen tekemiseen, kuten ruuanlaittoon ja siivoukseen. Meillä asiakas oppii oman arjen hallintaa ja itsenäistä elämää.

Kehäkukassa panostetaan yhteisöllisyyteen ja siellä on läheiset ja avoimet välit asiakkaiden omaisiin.

Kaikissa kodeissa on oma terassi tai parveke, kylpyhuone ja keittiö. Asukkaamme ovat sisustaneet omat kotinsa haluamallaan tavalla. Yhteisissä tiloissamme on tilava keittiö, ruokailutila, harrastetila, saunaosasto ja yhteinen olohuone.

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Tarkemmat yhteystiedot yllä.

Näen, että ihminen täydentää ihmistä ja me tulemme todeksi toisen ihmisen kautta. Kun uskaltaa olla avoin ja kuunnella, mitä toisella on sanottavaa, pystyy itsekin oppimaan ja saamaan energiaa tekemiselleen.

Liina Sievers, työntekijä

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.