Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Kiikkaistentie

Tarjoamme tehostettua asumispalvelua asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Asiakkaat

Kiikkaistentie on koti 23 kehitysvammaiselle henkilöille. Tarjoamme palvelua myös kahdelle tukiasunnossa asuvalle asiakkaalle.

Sijainti

Kiikkaistentie 16-18
01800 Klaukkala

Talon tiedot

Kiikkaistentie sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Nurmijärven Klaukkalassa.

Lisätiedot

Jokaiselle asukkaallemme on nimetty palveluista vastaava ohjaaja, joka hoitaa asukkaan hyvinvointiin ja elämään liittyviä asioita monipuolisesti yhteistyössä omaisten, työ- ja päivätoimintojen, koulujen sekä muiden yhteistyötahojen kanssa.

Yhteystiedot

Kiikkaistentien olohuone. Kuvassa näkyy musta divaanisohva, tummapuinen sohvapöytä ja tv-taso sekä seinälle kiinnitetty tv. Takaseinän ikkunoissa on valko-violettit kukkakuvioiset kappaverhot. Lattialla on iso harmaa matto, jossa on kuviona kolme valkoista tähteä.

Kiikkaistentie tarjoaa asukkailleen hyvää ja kodikasta elämää viihtyisällä pientaloalueella Klaukkalassa.

Henkilöstö

Henkilökuntamme tarjoaa apua ja tukea asumiseen ja arkeen, asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Työtehtäviimme kuuluu perus- ja kodinhoidolliset työt, niissä opetus ja ohjaus, viriketoiminnan suunnittelu ja järjestäminen sekä asukkaiden voinnin seuranta.

Kannustamme asukkaita omatoimisuuteen kunkin oman toimintakyvyn mukaisesti. Toiminta yhteistyökumppaneiden kanssa on osa jokapäiväistä toimintaa. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden.

Kiinnostaako työ Kiikkaistentiellä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tuemme ja ohjaamme asukasta mahdollisimman hyvään elämään turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä. Asukkaamme ovat mukana omien asioidensa hoitamisessa yksilöllisten kykyjensä mukaan. Heidän toiveensa ja tottumuksensa otetaan aina suunnittelussa huomioon. 

Jokaiselle asukkaallemme taataan oikeus hyvään ja kodikkaaseen elämään yhteisönsä jäsenenä ja jokainen hyväksytään meillä omana arvokkaana itsenään.

Asumisyksikkömme koostuu seitsemän erillisasunnon rivitalosta sekä kaksikerroksisesta pienkerrostalosta, jossa on kolme pienryhmäkotia.

Alakerran ryhmäkodeissa on omat huoneet viidelle asukkaalle sekä yhteinen keittiö ja oleskelutilat. Yläkerrassa sijaitsee pienkeittiöllä, kylpyhuoneella ja parvekkeella varustetut asunnot kuudelle asukkaalle sekä yhteinen keittiö- ja oleskelutila. 

Ala- ja yläkerran asukkailla on yhteinen sauna sekä väestönsuoja, joka toimii rentoutus- ja aistitilana. Talossa on hissi ja tilat on tehty esteettömäksi. Erillisasunnot ovat 36 m2 kokoisia keittiöllä, kylpyhuoneella ja parvekkeella varustettuja yksiöitä. Erillistalolla on myös yhteinen pienkeittiöllä ja saunalla varustettu asukastupa. Kiikkaistentien talojen välissä on patio ja iso piha. Erillistalolla on oma terassinsa sekä pieni piha.

Ala- ja yläkerran asukkailla on yhteinen sauna sekä väestönsuoja, joka toimii rentoutus- ja aistitilana. Talossa on hissi ja tilat on tehty esteettömäksi.

Tervetuloa tutustumaan Kiikkaistentielle! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.   

Kiikkaistentie sijaitsee pientaloalueella Nurmijärven Klaukkalassa. Helpoiten saavut Kiikkaistentielle omalla autolla.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.