Hyppää sisältöön

Hoivakoti

Rinnekodit Mylly

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista, hoitoa ja huolenpitoa ikääntyneille asukkaillemme.

Asiakkaat

Hoivakoti Myllyssä tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa ikääntyneille asukkaillemme. Yhteensä 60 asiakaspaikkaa.

Sijainti

Myllytie 17
04410 Järvenpää

Talon tiedot

Löydät meidät Järvenpään Hyvinvointikampukselta Myllytien palvelu- ja senioritalosta. Myllyssä on neljä ryhmäkotia: Kaura, Vehnä, Ohra ja Ruis. Kolme näistä on erikoistunut psykogeriatriaan.

Lisätiedot

Myllytien palvelu- ja senioritalo voitti vuoden parhaat ARA-neliöt -palkinnon 2020.

Mylly on ARA-kohde ja asukasvalinta tehdään ARAn perusteiden mukaisesti

Yhteystiedot

Kaksi vaaleansinistä nojatuolia, joiden edustalla sohvapöytä. Pöydällä on valkoinen orkidea, taustalla näkyy myös kukkapuska rottinkisessa maljakossa.

Järjestämme asukkaillemme säännöllisesti yhteistä toimintaa kuten karaoketuokioita, pelihetkiä, kukkien hoitoa, leivontaa, tuolijumppaa, kuvataiteita, yhteislaulua, erilaisia tilaisuuksia, hartaustuokioita tai mitä muuta yhdessä keksimmekään. Myllyn sijainti antaa hyvät mahdollisuudet myös kesäretkiin talon pihapiirissä ja kauemmaksikin.  

Henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Meillä on aikaa kuunnella asukkaita ja viettää arkea heidän kanssaan. Jokaisessa ryhmäkodissa on oma sairaanhoitaja, lähihoitajia ja kotiavustaja. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja, jonka kanssa yhdessä laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Keudan opiskelijat suorittavat opintojaan hoitajiemme ja hoitotyön opettajien ohjauksessa. Oppilaitosyhteistyöstä hyötyvät niin hoivakotien asukkaat, työntekijät kuin opiskelijatkin.

Kiinnostaako työ Myllyssä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Aktiivista arkea hoivakodissa (Artikkeli 2/2024)

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaillemme. Meillä jokaisella asukkaalla on oma vastuuhoitaja, joka varmistaa, että asukkaan yksilölliset tarpeet huomioidaan. Kuulemme aina asukasta hänen asioistaan päätettäessä ja asukkaan sekä hänen läheisensä toiveet hoidosta on kirjattu myös hoitosuunnitelmaan. 

Tuemme asukkaiden elämänhallintaa sekä fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia yksilöllisesti, asukkaan omien tarpeiden ja voimavarojen mukaan. 

Kannustamme asukkaitamme ruokailemaan yhdessä. Tarjoamme asukkaillemme aamiaisen, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan sekä tarvittaessa myös välipaloja. Myös erilaiset arjen juhlaksi tekevät herkkuhetket, kuten syntymäpäivät, kuuluvat ohjelmaamme. 

Tarjoamme kodin 60 asukkaalle, jotka tarvitsevat pitkäaikaista, tehostettua palveluasumista.

Kaikissa asunnoissa on wc, suihku, sähkökäyttöinen sänky, yöpöytä ja kiinteät vaatekaapit. Jokainen asukas saa sisustaa asuntonsa mieleisekseen.

Jokaisessa ryhmäkodissa on yhteinen ruokailu- ja oleskelutila sekä terassi. Näissä tiloissa syömme päivän tärkeät ateriat, katsomme uutiset ja vietämme aikaa yhdessä. Asukkaat voivat käyttää myös 7. kerroksen yhteistiloja ja kuntoilulaitteita työntekijän, läheisen tai avustajan kanssa. Käytössämme on myös kattoterassi, josta avautuu upeat näkymät Järvenpään kaupungin ylle aina Tuusulanjärvelle asti.

Meille voit tulla asumaan hyvinvointialueen kautta, palvelusetelillä tai itse maksaen. Huomioitahan, että kyseessä on ARA-kohde, eli ARA-kelpoisuuden on täytyttävä. Asukkaaksi hakeutuvalla on oltava ympärivuorokautisen hoivan tarve.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Asiakkuussuunnittelijamme auttavat palvelujen suunnittelussa ja ratkaisujen löytämisessä: Asiakkuudet ja myynti -tiimin yhteystiedot

Hoivakoti Rinnekodit Mylly omavalvontasuunnitelma ja valvontaraportit

Asiakkailta kysytään tyytyväisyyttä palveluihin säännöllisesti kerran vuodessa. Kyselyihin voi vastata asukas itse tai hänen omaisensa, jos asukas ei siihen itse pysty. Palautteiden pohjalta kehitämme toimintaamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin.

Maanantai: Aivojumppa

Tiistai: Kulttuuri

Keskiviikko: Kädentaidot

Torstai: Liikunta

Perjantai: Peliperjantai

Lauantai: Yhdessäoloa

Sunnuntai: Muistelua

Jokaisen ryhmäkodin oma viikko-ohjelma on nähtävissä ryhmäkodin seinällä. Muutokset viikko-ohjelmiin ovat mahdollisia. Myllyllä on lisäksi kerran kuukaudessa toistuvia yhteisiä tapahtumia, kuten hartaus- ja yhteislaulua, tanssiaiset, päiväkotivierailut, bingo, karaoke ja elokuvailta.

Ravintola Myllyn ajantasainen ruokalista löytyy Fodbarin sivuilta tästä linkistä.

Täällä on paljon tapahtumia, sekä positiiviset ja mukavat hoitajat. On tullut tunne, että asukkaista pidetään hyvää huolta.

Vastaus v. 2022 toteutettuun Myllyn asukaskokemuskyselyyn

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.