Hyppää sisältöön

Pienryhmäkoti

Rinnekodit Hiiala

Tarjoamme kodin vaikeasti monivammaisille lapsille ja nuorille.   

Asiakkaat

Vaikeasti monivammaisille lapsille ja nuorille.

Sijainti

Rinnekodintie 11
02980 Espoo

Talon tiedot

Hiiala on seitsemän paikkainen pienryhmäkoti, jossa kaikilla asukkailla on oma huone.

Lisätiedot

Lähiympäristö ja luonnon rauha tarjoaa asukkaillemme hyvät ulkoilumahdollisuudet. Alueella on esteetön leikkipuisto, esteetön frisbeegolfrata ja keväällä 2023 aukeava esteetön luontopolku. Lakistossa sijaitsee myös erityiskoulu.

Yhteystiedot

Puinen tv-taso, jonka päällä taulutelevisio. Vieressä ikkunan edessä sohva, jossa värikkäitä koristetyynyjä.

Henkilöstö

Lämminhenkinen henkilökuntamme on ammattitaitoista ja lapsille omistautunutta. Meillä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja ammattikasvattajia, joille on tärkeää toimia yhteisyössä perheiden kanssa.

Kiinnostaako työ Hiialassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Seitsenpaikkainen pienryhmäkoti vaikeasti monivammaisille lapsille ja nuorille.

Elämme Hiialassa mahdollisimman normaalia ja monipuolista arkea, jossa lasten osallistumista ja koulunkäyntiä tuetaan. Apuvälineet ja kommunikaation tukeminen ovat vahvasti läsnä arjessa. Jokaisella lapsella on nimetty omaohjaaja ja vanhempien kanssa yhdessä laadittu yksilöllinen hoito- ja kasvatussuunnitelma.

Teemme tiiviisti yhteistyötä perheiden kanssa ja tuemme lasten kotilomia. Halutessaan vanhemmilla on myös mahdollisuus yöpyä meillä. Tuemme tasavertaisuutta ja sitä, että jokaisella on oikeus osallistua yhdessä tekemiseen omien kykyjensä ja mielenkiinnon mukaan. Opettelemme yhdessä muun muassa kommunikoimista, sosiaalisia taitoja ja arjen taitoja. Tarjoamme lapsille turvallisen arjen lisäksi myös elämyksiä, kuten erilaisia yhteisiä retkiä.

Hiiala on seitsemän paikkainen pienryhmäkoti, jossa kaikilla asukkailla on oma huone. Yhteisessä käytössä on viihtyisä ja esteetön olohuone, isot kylpyhuoneet ja sauna, takkahuone ja aistihuone. Meiltä löytyy myös aurinkokeinu ja oma pallomeri. Kaikkien käytössä on myös iso lasitettu parveke ja suuri ulkoterassi.

Lähiympäristö ja luonnon rauha tarjoaa asukkaillemme hyvät ulkoilumahdollisuudet. Alueella on esteetön leikkipuisto, esteetön frisbeegolfrata ja keväällä 2023 aukeava esteetön luontopolku. Lakistossa sijaitsee myös erityiskoulu.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Hiialasta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Hiiala sijaitsee Lakistossa Pohjois-Espoossa. Lakistoon on bussiyhteys Helsingin keskustasta. Meille pääset helposti myös omalla autolla, alueella on hyvin parkkipaikkoja.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.