Hyppää sisältöön

Lyhytaikainen palvelu

Rinnekodit Juniori-Viikari 

Tarjoamme lyhytaikaista hoitoa alle 18-vuotiaille kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille sekä muille erityislapsille ja -nuorille perheen ja vanhempien jaksamisen tueksi. 

Asiakkaat

Seitsemän 7-17-vuotiasta kehitysvammaista ja autismikirjoin lasta ja nuorta. 

Sijainti

Pyyntitie 5
02230 Espoo

Talon tiedot

Juniori-Viikari sijaitsee rakennuksen 0-kerroksessa ja tilamme ovat esteettömät.

Lisätiedot

Arkisin tiloissa toimii Rinnekodin työllistymisen ja osallisuuden palveluja tuottava toimintayksikkö Atlas.

Yhteystiedot

Toimipisteen tv-nurkkaus. Kuvassa on musta sohva ja nojatuoli, lattialla on harmaasävyinen pehmeä matto. Sohvan takana seinällä on koivikko-tapetti.

Henkilöstö

Lyhytaikaisesta hoidosta vastaa Pienryhmäkoti Viikarin asiantunteva henkilökunta. Moniammatillinen työryhmämme on paikalla ympäri vuorokauden. Työntekijämme ovat erikoistuneet autismikirjon häiriöiden lisäksi arjen haasteisiin.

Kiinnostaako työ Juniori-Viikarissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme lyhytaikaista hoitoa alle 18-vuotiaille kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille sekä muille erityislapsille ja -nuorille viikonloppuisin ja koulujen loma-aikaan heinäkuussa. 

Lyhytaikaisen hoidon kesto ja sisältö suunnitellaan lapsilähtöisesti kunkin lapsen ja perheen tarpeiden mukaisesti. Ohjaajat toimivat vanhempien tukena sekä kasvatuskumppaneina. Kohtaamme jokaisen lapsen yksilönä. Tärkeintä on tukea lapsen ja vanhempien välistä suhdetta sekä taata laadukas tilapäishoito, jossa lapsella on hyvä ja turvallinen olla.

Panostamme mukavaan yhdessäoloon, leikkimiseen, askarteluun, ulkoiluun, leipomiseen ja erilaisiin retkiin. Tarjoamme läheisyyttä ja pidämme lasta paljon sylissä. 

Juniori-Viikarin tilat ovat esteettömät ja meillä on tilaa leikkiä!

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja Juniori-Viikarista ja asukkaaksemme hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Juniori-Viikari sijaitsee Espoon Matinkylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ison-Omenan ostoskeskuksesta kävelee meille muutamassa minuutissa. Osoitteemme on Pyyntitie 5, 02230 Espoo.

Teemu on jo autossa matkalla tänne hymyileväinen ja iloinen, ja pihalta hän suorastaan tanssii sisään.”

Juniori-Viikarin lapsen vanhemmat

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.