Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Juusonrinne

Rinnekodit Juusonrinne tarjoaa kodin ja ympärivuorokautista palveluasumista 16 kehitysvammaiselle henkilölle ryhmämuotoisessa asumisessa. Toimintamme käynnistyi huhtikuussa 2024.

Asiakkaat

Kehitysvammaiset ja autismikirjon henkilöt

Sijainti

Juusontie 14
37630 Valkeakoski

Talon tiedot

Juusonrinne sijaitsee uudessa kiinteistössä viihtyisällä pientaloalueella. Juusonrinne tarjoaa kodin 16 asukkaalle. 

Lisätiedot

Päivittäiset palvelut ovat helposti saatavilla vain kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Talvinen ulkokuva Juusonrinteen yksikerroksisesta rakennuksesta ja ulkorakennuksesta.
Rinnekodit Juusonrinteen piha-alueella asukkaiden on mukava viettää aikaa yhdessä.

Henkilöstö

Rinnekodit Juusonrinteessä työskentelee moniammatillinen tiimi, joka koostuu sote-alan ammattilaisista. Koulutukseltaan he ovat mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia ja sosionomeja. Asiakkaiden avun, ohjauksen ja tuen määrä vaihtelee jokaisen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tuemme asiakkaidemme omatoimisuutta ja oman elämän hallintaa. 

Kiinnostaako työ Juusonrinteessä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Rinnekodit Juusonrinne tarjoaa kodin ja ympärivuorokautista palveluasumista 16 kehitysvammaiselle henkilölle. 

Asiakkaat osallistuvat omien asioidensa hoitoon, kukin omien kykyjensä ja halunsa mukaan. Jokainen saa elää omannäköistään elämää. Tuemme asiakkaita muun muassa arjen taidoissa sekä vuorovaikutuksessa ja yhteisöllisyydessä yksilöllisesti.  Jokaisen asiakkaan oma tahto ja näkemys pyritään selvittämään asiakkaalle soveltuvalla tavalla. Asiakkailla on mahdollisuus vaikuttaa omiin asioihinsa ja samalla he myöskin oppivat ottamaan vastuuta omista valinnoistaan. 

Asiakkaat voivat vaikuttaa yksikön arkeen ja arjen suunnitteluun muun muassa asukaskokouksissa. Juusonrinteessä järjestetään asukaskokous kerran viikossa. Kokouksissa käsitellään asiakkaiden kuulumiset, kuullaan toiveita ja kerrotaan tärkeistä asioista. Kokouksissa suunnitellaan ruokatoiveita sekä yhteisiä tekemisiä. Ideat tehtäviin retkiin tulevat usein asiakkailta, ja ideoita pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Osallistumme mahdollisimman usein lähialueen tapahtumiin. Juusonrinteessä pyritään huomioimaan juhlapyhiä, esimerkiksi halloween, juhannus, ystävänpäivä, ja järjestetään tuolloin teemaan sopivaa tekemistä. 

Jokaisella asukkaalla on oma koti, jonka saa kalustaa ja sisustaa itselle mieluisaksi. Yhteisissä tiloissa ruokaillaan ja vietetään aikaa yhdessä erilaisten harrasteiden ja askareiden parissa. Yhteistä tekemistä suunnitellaan asukaskokouksissa.

Juusonrinne sijaitsee uudessa kiinteistössä ja kaikki kodit ovat esteettömiä.

Asiakkaaksi tullaan oman hyvinvointialueen vammaissosiaalityön kautta. Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai läheisten ja hyvinvointialueen sekä Rinnekotien asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä.  

Tervetuloa tutustumaan Juusonrinteeseen! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.       

Talon pihassa on parkkitilaa työntekijöille ja vierailijoille.

Osoitteemme on Juusontie 14, 37630 Valkeakoski

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Juusonrinne on sinunnäköisesi koti, lähellä luontoa.

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.