Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Juusonrinne

Rinnekodit Juusonrinne tarjoaa kodin ja tehostettua asumispalvelua aikuisille kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille ryhmäkodissa. Juusonrinteen toiminta käynnistyy maaliskuussa 2024.

Asiakkaat

Kehitysvammaiset ja autismikirjon henkilöt

Sijainti

Juusontie 14
37630 Valkeakoski

Talon tiedot

Juusonrinne sijaitsee uudessa kiinteistössä viihtyisällä pientaloalueella. Juusonrinne tarjoaa kodin 16 asukkaalle. 

Lisätiedot

Päivittäiset palvelut ovat helposti saatavilla vain kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Rinnekodit Juusonrinteen piha-alueella asukkaiden on mukava viettää aikaa yhdessä.

Henkilöstö

Rinnekodit Juusonrinteessä työskentelee moniammatillinen tiimi, joka koostuu sote-alan ammattilaisista. Koulutukseltaan he ovat mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia ja sosionomeja. Asiakkaiden avun, ohjauksen ja tuen määrä vaihtelee jokaisen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Työntekijämme pyrkivät kuntouttavan työotteen avulla tukemaan asiakkaiden omatoimisuutta ja oman elämän hallintaa.

Kiinnostaako työ Juusonrinteessä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Rinnekodit Juusonrinne tarjoaa kodin ja asumispalvelua 16 kehitysvammaiselle ja autismikirjon henkilölle ryhmäkodissa.  Autamme asioissa, joissa apuamme tarvitaan. Teemme tiivistä yhteistyötä myös asiakkaan läheisten kanssa. Osa asukkaistamme asuu hyvinkin itsenäisesti, kuitenkin päivittäin palveluihimme ja henkilökuntamme apuun sekä ohjaukseen tukeutuen.

Yhteistä toimintaa suunnitellaan asiakkaiden kanssa asukaskokouksissa.

Jokaisella asukkaalla on oma koti, jonka saa kalustaa ja sisustaa itselle mieluisaksi. Yhteisissä tiloissa ruokaillaan ja vietetään aikaa yhdessä erilaisten harrasteiden ja askareiden parissa. Yhteistä tekemistä suunnitellaan asukaskokouksissa.

Juusonrinne sijaitsee uudessa kiinteistössä ja kaikki kodit ovat esteettömiä.

Asiakkaaksi tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta. Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai läheisten ja hyvinvointialueen sekä Rinnekotien asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä. 

Tervetuloa tutustumaan Juusonrinteeseen! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.    

Talon pihassa on parkkitilaa työntekijöille ja vierailijoille.

Osoitteemme on Juusonrinne 14, 37630 Valkeakoski

Rinnekodit Juusonrinteen toiminta on käynnistymässä. Omavalvontasuunnitelma päivitetään tälle sivulle.


Tutustu omavalvontaohjelmaamme.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.