Hyppää sisältöön

Sijaishuoltoyksikkö

Rinnekodit Kasvunkoti Kanerva

Tarjoamme pitkäaikaista, ympärivuorokautista sijaishuollon palvelua kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille.

Asiakkaat

Kasvunkoti Kanerva on lasten sijaishuollon erityisyksikkö kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille.

Sijainti

Ukkoherrantie 6
90420 Oulu

Talon tiedot

Kasvunkoti Kanervassa jokaisella lapsella on oma huone ja wc. Tilat ovat esteettömiä ja niissä on otettu huomioon lasten apuvälineiden tarve. Kasvunkoti Kanerva sijaitsee kiinteistössä, joka on rakennettu vuonna 2021.

Yhteystiedot

Sisäkuva toimipisteestä. Yleisilme on valoisa ja vaalea jossa on värikkäitä lämpämänsävyisiä yksityiskohtia, lattia on puinen. Kuvassa etualalla on iso tuokapöytä jonka ympärillä on paljon kuvia. Taustalla näkyy viihtyisä sohvanurkkaus.

Henkilöstö

Meillä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja ammattikasvattajia, joille on tärkeää toimia yhteisyössä perheiden kanssa. Olemme tottuneet käyttämään lasten ja nuorten kanssa erilaisia apuvälineitä ja kommunikaatiota tukevia menetelmiä, kuten kommunikointikansio, sosiaaliset tarinat ja viittomat.

Kiinnostaako työ lasten ja nuoren parissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Kasvunkoti Kanervassa haluamme tarjota turvallista ja laadukasta sijaishuoltoa vaikeasti vammaisille lapsille.

Kasvunkodissa eletään mahdollisimman normaalia arkea. Lapset käyvät koulua, harrastavat heille mieluisia asioita ja osallistuvat kodin arjen askareisiin kykyjensä mukaan. Jokaista lasta tuetaan käyttämään hänelle luontaista tapaa kommunikoida, tehdä valintoja ja ilmaista itseään vammaisuudestaan huolimatta.

Pidämme lasten kanssa kerran viikossa yhteisöpalaverin, jossa kartoitamme heidän toiveitaan yhteisen tekemisen ja esimerkiksi toiveruokapäivän osalta.

Omaiset ja muut lapsen elämään kuuluvat ihmiset voivat tulla käymään kylässä. Teemme yhteistyötä vanhempien kanssa lapsen arkeen kuuluvien asioiden suunnittelussa ja haluamme tukea muitakin lapselle tärkeitä ihmissuhteita hänen hyvinvointiaan rakentavalla tavalla. Läheistapaamisia tuetaan lapsen asiakassuunnitelmassa sovitulla tavalla.

Tilat

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja Kasvunkoti Taimista ja asukkaaksemme hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Pyrimme saamaan lapsen mielipiteen esille eri tilanteissa, kuten eri vaihtoehtojen valitsemisen yhteydessä. Joskus se toimii sanallisesti, joskus kuvakortin avulla, toisinaan täytyy vain tulkita lapsen ilmeitä ja eleitä.

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.