Hyppää sisältöön

Sijaishuoltoyksikkö

Rinnekodit Kasvunkoti Sampsa

Tarjoamme pitkäaikaista, ympärivuorokautista sijaishuollon palvelua kehitysvammaisille tai muuten erityistarpeisille lapsille ja nuorille. Yksikkö avautuu vuoden 2024 alussa.

Asiakkaat

Seitsemän alle 18-vuotiasta kehitysvammaista tai muuten erityistarpeista lasta ja nuorta.   

Sijainti

Kuninkaantie 40 D
02940 Espoo

Talon tiedot

Tilamme on suunniteltu ja remontoitu lastensuojeluyksikön tarpeita vastaaviksi, yksikkö on katutasossa. Välittömässä pihapiirissä on lapsille suunniteltu erillinen ulkoilualue ja leikkipaikka.  

Lisätiedot

Olemme erikoistuneet autisminkirjon häiriöihin sekä kehitysvammaisten lasten ja nuorten hoitoon. 

Yhteystiedot

Oleskelutilassa säkkituoli ja kaksi nojatuolia, sekä mustan koristeellisen maton päällä sohvapöytä. Yhden nojatuolin takana koko seinän korkea lasiseinä, josta näkyy ulos lasitetulle parvekkeelle.

Henkilöstö

Kasvunkoti Sampsassa työskentelee moniammatillinen tiimi. Tiimissä on mm. sosionomeja, sairaanhoitajia sekä lähihoitajia. Työntekijöiden osaamisessa korostuu vammaistyön ja lastensuojelun osaaminen sekä monipuoliset yksilölliset lisäkoulutukset mm. neuropsykiatriasta. 

Kiinnostaako työ Kasvunkoti Sampsassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Kasvunkoti Sampsassa työskentelyn lähtökohtana on jokaisen lapsen ja nuoren yksilölliset tarpeet, voimavarat sekä lasten ja heidän läheistensä kanssa tehtävä arjen yhteistyö.  

Näemme lapsen ja nuoren ajoittain haasteellisenkin käyttäytymisen ja oirehdinnan takaa pienen kasvavan ja kehittyvän ihmisen monine mahdollisuuksineen. Arjessa jaamme ilot ja surut, naurut, itkut, huudot, raivonpuuskat sekä halausten hetket.  

Kasvunkoti Sampsassa toteutamme toimintakykyä edistävää ja tukevaa työotetta, jossa keskiössä on tavallisen arjen mahdollistaminen ja toiminnallisuus. Päiviimme sisältyy yhteisöllisiä rakenteita, kuten lasten viikkokokous päätöksineen herkkupäivästä retkineen.  

Palvelu toteutetaan lastensuojelulain mukaisesti. Jokaiselle lapselle ja nuorelle laaditaan hoito- ja kasvatussuunnitelma, jonka tekemiseen osallistuvat lapsi/nuori itse, hänen perheensä, lapsen/nuoren asioista vastaava sosiaalityöntekijä sekä lapsen omaohjaaja.  

Olemme lapsille ja nuorille turvallisia aikuisia. Haluamme rakentaa jaettua vanhemmuutta yhdessä vanhempien kanssa. Vanhempien toivotaan osallistuvan lapsensa/nuorensa arkeen ja tavoitteenamme on luoda mutkaton ja aito vuorovaikutussuhde lasten/nuorten vanhempien ja lähiverkoston kanssa.  

Kasvunkoti Sampsassa jokaisella lapsella on oma huone ja wc/kylpyhuone. Lapsi voi vaikuttaa oman huoneen sisustukseen. Yhteisiä tiloja ovat iso ja valoisa olohuone ja ruokailutila ja tv-/pelihuone. Lisäksi yksikössä on erillinen keittiö, kodinhoitohuone, rauhoittumishuone, toimistoja ja neuvotteluhuone. 

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja Kasvunkoti Sampsasta ja asukkaaksemme hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Kasvunkoti Sampsa sijaitsee Espoon Järvenperässä, luonnonläheisessä ja turvallisessa ympäristössä. Osoitteemme on Kuninkaantie 40 D, 02940 Espoo

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.