Hyppää sisältöön

Asunto ensin -yksikkö

Rinnekodit Sanervakoti

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ja yhteisöllistä asumista monisairaille ja alle 65-vuotiaille asukkaille sekä palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. 

Asiakkaat

Sanervakoti tarjoaa kodin muistisairaille sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Sijainti

Karistimentie 4
00920 Helsinki

Talon tiedot

Sanervakoti sijaitsee Myllypurossa Helsingissä, keskellä rauhallista asuinaluetta. Talossa on neljä kerrosta. 

Lisätiedot

Noudatamme Asunto ensin -periaatetta, eli asunto on perusoikeus, eikä esimerkiksi päihteiden käyttö ole este asumiselle.

Yhteystiedot

Sisäkuva Sanervakodin käytävältä. Kuvassa näkyy rottinkinen nojatuoli sekä sivupöytä, jolla on viherkasveja.

Talon ympärillä on iso ja vehreä pihapiiri, jossa on mahdollisuus esimerkiksi kasvilaatikkoviljelyyn, grillaamiseen ja yhdessä oleskeluun.

Henkilöstö

Sanervakodin henkilöstö on sitoutunut aktiivisen arjen järjestämiseen. Kannamme vastuun ikääntyvien ihmisten hyvinvoinnin edellytyksistä ja tuemme hyvää, turvallista sekä virikkeellistä arkea. Tavoitteenamme on ikääntyneen omien voimavarojen ylläpitäminen ja parantaminen.

Työryhmämme koostuvat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista ja laajennetusta työyhteisöstä. Laajennettuun työyhteisöömme kuuluvat muun muassa asukkaiden, vapaaehtoiset, sosiaali- ja terveysalan opiskelijat sekä muut toimijat.

Videolla Anna, Anne ja Päivi kertovat työstään Sanervakodissa.

Kiinnostaako työ Sanervakodissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajiin ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana tästä linkistä!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista 72:lle alle 65-vuotiaalle asukkaalle, sekä yhteisöllistä asumista viidelle mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle. 

Meillä asuminen perustuu yksilölliseen hoitoon ja aktiiviseen arkeen. Asukkaiden käytöksen haasteisiin vastaamme hoitotyön keinoin ja vastuuohjaajalla on erityinen asema asukkaan elämässä.

Harrasteryhmien, arjen askareiden, retkien ja työtoiminnan avulla asukkaiden arki voi olla merkityksellistä, vaikka toimintakyky olisi alentunut huomattavasti.

Järjestämme yhteistä toimintaa harrasteryhminä, joiden suunnittelussa huomioimme asukkaiden toiveet ja mieltymykset. Vapaa-aikana ja harrastustoiminnassa hyödynnämme laajaa ja vehreää pihapiiriä. Meillä vierailee myös ulkopuolisia esiintyjiä. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä seurakunnan kanssa. Myös jalkojenhoitaja ja parturi vierailevat Sanervakodissa säännöllisesti.

Kahdesti vuodessa järjestämme illan asukkaiden läheisille. Kutsumme läheiset mukaan myös kesä- ja joulujuhliin.

Sanervakodissa on kolme 24-paikkaista asumisyhteisöä sekä viisi palveluasuntoa. Työntekijät ovat asukkaiden tukena ympäri vuorokauden.

Jokaisella asukkaalla on oma huone ja kylpyhuone. Huoneen peruskalusteita ovat hoitovuode ja yöpöytä. Oman huoneen voi sisustaa toiveidensa mukaisesti.

Sanervakodissa on neljä kerrosta. Jokaisessa kerroksessa on yhteiseen oleskeluun tarkoitettu olohuone ja ruokailutila. Yhteiskäytössä ovat myös viihtyisät saunatilat.

Sanervakodin ensimmäisen kerroksen ruokasalissa voi viettää aikaa isommalla porukalla esimerkiksi merkkipäivää juhlien.

Asukkaaksi Sanervakodille tullaan hyvinvointialueen ostopalvelusopimuksella tai yksityisasiakkaana. Tilaajakunta tekee asukasvalinnat yhdessä yksikön kanssa.

Lisätietoja Sanervakodista ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Löydät meidät Myllypurosta osoitteesta Karistimentie 4. Julkiset kulkuyhteydet ovat erinomaiset: Myllypuron metroasema sijaitsee 200 metrin päässä ja monet bussilinjat kulkevat eri suuntiin. Myös autolla pääsee perille hyvin ja pihalta löytyy ilmaisia parkkipaikkoja vierailijoille ja työntekijöille.

Täällä saa tehdä työtä, josta tulee hyvä mieli itselle ja asukkaille.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.