Hyppää sisältöön

Toimintakeskus

Rinnekodit Fanny

Fanny on kulttuuripainotteinen yksikkö, joka on avannut ovensa asiakkaille 2023. Tarjoamme päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. Tarjoamme yksilöllisiä ja ryhmämuotoisia osallisuuden kokemuksia ja tuemme asiakkaidemme osallisuuden ja työllistymisen polkuja.

Asiakkaat

Fannyssa tarjoamme päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille.

Sijainti

Revontulentie 9
02100 Espoo

Talon tiedot

Fanny sijaitsee Espoon Tapiolassa erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, luonnon äärellä ja kivenheiton päässä kauppakeskus Ainoasta.

Lisätiedot

Samassa kiinteistössä toimii myös asumisyksikkö Mäntylä.

Yhteystiedot

Pöydällä askarreltuja ja maalattuja pieniä esineitä, kuten sieniä ja lehtiä. Taustalla kipossa maalisuteja. Ikkunalaudalla koriste-esineitä ikkunan edessä.

Henkilöstö

Ohjaajan työ Fannyssa on monipuolista sisältäen mm. yksilö- ja ryhmäohjausta, suunnittelua, kirjaamista, hoitotyötä ja uuden yksikön toiminnan kehittämistä yhdessä tiimin kanssa. 

Kiinnostaako työ Fannyssa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Toimintakeskus Fannyn ympärille on jo rakentamisvaiheessa lähdetty luomaan yhteistyöverkostoja, jotka mahdollistavat asiakkaillemme kulttuuripainotteista toimintaa. Kulttuuri- ja taidepainotuksen vuoksi se tarjoaa inspiroivat puitteet sote-alan ammattilaisille ja asiakkaille. 

Lue Länsiväylän meistä kirjoittama artikkeli täältä.

Kulttuurihistoriallisesti merkitykselliset tilat remontoitiin Museoviraston valvonnassa viihtyisäksi ja inspiroivaksi ympäristöksi asiakkaidemme tarpeisiin.

Avaran ruokasalin suurista ikkunoista avautuu kaunis näköala takapihan metsikköön. Rakennuksen takapihalla on oma metsikkö, joka yhteydessä on kutsuva terassi, jossa voidaan viettää yhteisiä hetkiä ja grillailla. Metsikössä mutkittelee esteetön polku.

Tervetuloa tutustumaan Fannyyn! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Fannysta ja asiakkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Fanny sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä ja meille pääset kätevästi vaikkapa metrolla! Osoite on Revontulentie 9, 02100 Espoo 

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.