Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Jokipolku

Tarjoamme asumisen tukea kehitysvammaisille nuorille aikuisille, joilla saattaa esiintyä mielenterveyden ongelmia, haastavaa käyttäytymistä tai päihdeongelmia.

Asiakkaat

Kehitysvammaiset nuoret aikuiset

Sijainti

Rinnekodintie 5 B
02980 Espoo

Talon tiedot

Jokipolun yksikkö on kerrostalo, jossa asunnot ovat neljässä kerroksessa. Asiakaspaikkoja on 11 henkilöille, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista sekä 5 paikkaa henkilöille, joiden tuen tarve on vähäisempi.

Lisätiedot

Jokipolku sijaitsee luonnonkauniin Lakiston alueella Espoossa.

Yhteystiedot

Henkilöstö

Palveluesimiehen lisäksi Jokipolulla on sairaanhoitaja ja 9 ohjaajaa. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden.

Kiinnostaako työ Jokipolulla? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Huomioimme asukkaan voimavarat ja tarjoamme turvalliset puitteet oman elämänhallinnan kehittämiselle. Tukea ja apua tarjotaan juuri sen verran, kuin on tarpeen. Tarjoamme mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja, mutta emme päätä asukkaan puolesta. Teemme yhteistyötä ja uskomme, että ratkaisukeskeisellä ajattelulla saamme parhaat tulokset. Rakennamme pitkäkestoisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita.

Talossa on yhteiset oleskelutilat, joissa on mm. mahdollisuus tv:n katseluun. Talon läheisyydessä on piha-alue, jossa voidaan viettää aikaa grillaten ja pihapelejä pelaten. Rakennuksessa on myös sauna ja pyykkitupa. Jokipolku sovi liikuntarajoitteisille.

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Tarkemmat yhteystiedot ja saapumisohjeet yllä.

Jokipolulle on aina mukava tulla, kun jo ulko-ovelle kuuluu vilkas puheensorina ja iloiset naurut!

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.