Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Kielomäki

Rinnekodit Kielomäki tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista aikuisille kehitysvammaisille henkilöille, joilla voi olla laaja-alaista psyykkisen tuen tarvetta, käyttäytymisen erityispiirteitä tai kriisiytynyt elämäntilanne. Yksikkö avautuu lokakuussa 2024. Sivut täydentyvät kesän aikana. Yksikköön muuttaviin asiakkaisiin ja heidän läheisiin ollaan yhteydessä syyskuussa ja toimitetaan infomateriaaleja

Asiakkaat

Aikuiset kehitysvammaiset henkilöt. 

Sijainti

Kumputie 3, 02980 Espoo

Talon tiedot

Yhdessä tasossa oleva rakennus, jossa asunnot jakautuvat neljään erilliseen soluun, jossa on kussakin viisi asuntoa. Jokaisessa solussa on oma oleskelutila. Solujen välissä on keittiöt ja yhteiskäytössä saunatilat.

Lisätiedot

Yksikkö sijaitsee rauhallisella, turvallisella ja luonnonläheisellä Espoon Lakiston alueella.

Yhteystiedot

Kolme henkilöä istuu ulkona pöydän ympärillä. Pöydällä on puisessa maljakossa vaaleita kukkia. Ihmiset katsovat ja tuoksuttelevat kukkia.
Rinnekodit Kielomäki on uusi kehitysvammayksikkömme, joka avataan lokakuussa 2024.

Tervetuloa mukaan luomaan ihan uutta yksikköä Espoon Lakistoon! Kiinnostaako työ Rinnekodeilla? Ota yhteyttä palvelualuejohtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana tästä linkistä!

Rinnekodit Kielomäki avautuu lokakuussa 2024. Yksikköön rakentuu upea atriumpiha sekä kaksi viherhuonetta, joissa asiakkaat saavat rentoutua.

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.