Hyppää sisältöön
Ajankohtaiset | Uutinen

Auta meitä suunnittelemaan toimintaamme – vastaa naapurustokyselyyn

Asutko tai työskenteletkö Rinnekotien Asunto ensin -toimipisteen tai päihdepalveluita tarjoavan yksikön läheisyydessä? Haluaisimme kuulla, millaista toimintamme on ollut sinun näkökulmastasi ja kutsumme sinut vastaamaan naapurustokyselyymme. Vastaajien kesken arvotaan hienoja palkintoja!

Rinnekotien ilmeen mukaisia viirejä ulkona.
Naapurustotyötä tehdään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Rinnekotien Asunto ensin -yksiköissä ja päihdepalveluissa tehdään aktiivista naapurustotyötä. Naapurustotyöllä pyrimme lisäämään yhdessä tekemistä ja vuorovaikutusta naapuruston kanssa sekä ennaltaehkäisemään ja ratkomaan ongelmatilanteita. Naapurustotyöhön kuuluu myös toimintamme kehittäminen ja siksi haluamme kuulla naapureidemme mielipiteitä. Vastaamalla kyselyyn autat meitä tunnistamaan alueen viihtyisyyteen, turvallisuuteen ja yhteisöllisyyteen liittyviä kehittämiskohtia. Voit lukea lisää naapurustotyöstä täältä.

Tämä kysely on suunnattu Rinnekotien Asunto ensin – ja päihdepalvelujen naapurustoille. Kyselyyn vastaaminen vie 5-10 minuuttia ja vastaukset käsitellään nimettöminä. Kysely on auki 22.9. asti. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jolloin osallistut kolmen Taitoliinan käsintehdyn tarjottimen arvontaan. Yhteystietojasi ei yhdistetä vastauksiisi.

Kiitos avustasi! Mielipiteesi on meille tärkeä.

Paina tästä vastataksesi kyselyyn

Voit vastata myös mobiilisti lukemalla alla olevan QR-koodin puhelimellasi.

QR-koodi

Tutustu Asunto ensin -työhömme sekä päihdepalveluihimme.

naapurustotyö