Hyppää sisältöön

Palvelu

Pienryhmäkodit

Pienryhmäkotimme ovat ratkaisu silloin, kun lapsen tai nuoren asuminen oman perheen kanssa ei ole mahdollista erityistarpeiden vuoksi.   

Palvelun sisältö

Tarjoamme ympärivuorokautista tehostettua asumista. Palvelun tarkoituksena on turvata lapsen tasapainoinen kehitys ja hyvinvointi lapsen yksilöllisten tarpeiden ja toivomusten mukaisesti sekä mahdollistaa osallisuus ja itsemääräämisoikeus.

Sijainti

Lasten pienryhmäkodit sijaitsevat Espoossa, Vantaalla, Vaasassa, Oulussa ja Turussa. 

Asiakkaat

Alle 16-vuotiaat lapset ja nuoret, joilla on erityistarpeita kehitysvammaisuuden, autismikirjon ja / tai psyykkisen oireilun vuoksi. 

Muuta

Lähikuvassa sängyn päällä vihreä ja valkoinen tyyny ja sininen pehmolelu.
Pienryhmäkoti Minea avattiin vuoden 2022 lopussa Vantaan Myyrmäkeen.

Turvallista arkea yhdessä

Haluamme taata lapselle ja nuorelle oman näköisen elämän. Pienryhmäkodeissamme eletään mahdollisimman tavallista arkea. Lapset käyvät koulua ja harrastavat. He myös osallistuvat kodin askareisiin, kukin omien kykyjensä mukaisesti. Kannustamme jokaista lasta omatoimisuuteen, tekemään valintoja ja kokeilemaan uutta, turvallisesti tutun ohjaajan kanssa. 

Osaava henkilökuntamme on läsnä lapsen arjessa ympärivuorokautisesti. Henkilökunta varmistaa lapsen hyvän hoidon ja kasvatuksen sekä lapsen ikään ja kehitystasoon nähden tarpeellisen valvonnan ja huolenpidon toteutumisen. 

Palvelun keskiössä ovat lapsi ja hänen verkostonsa. Työskentelemme perhekeskeisesti, mikä tukee myös vanhempien osallisuutta ja jaksamista.  

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.