Hyppää sisältöön

Palvelu

Rinnekodit Sairaala

Rinnekodit Sairaala on hyvä paikka toipua. Ammattitaitoisen henkilökuntamme osaamisalue on yleislääketiede. Meillä on myös erityisosaamista kivunhoidosta sekä kroonisten ja akuuttien haavapotilaiden hoidosta. 

Palvelun sisältö

Tarjoamme lyhytaikaista vuodeosastohoitoa, kuntoutusta ja saattohoitoa.

Sijainti

Kapellimestarinkatu 2 D, 90140 Oulu, Taka-Lyötty.

Asiakkaat

Potilaamme ovat erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia Oulun ja Oulun ympäristökuntien asukkaita.

Muuta

Vierailuaikamme on 13-15 ja 17-19.

Sairaalan henkilökunta
044 522 5450

Osastosihteeri
044 734 0363

Sairaalahuone, jossa tyhjä sänky.
Rinnekodit Sairaalan tilojen viihtyisyys on saanut potilailta kiitosta.

Viihtyisä sairaala palveluksessasi

Tervetuloa yksityiseen Rinnekodit Sairaalaan! 27-paikkainen sairaala tarjoaa lyhytaikaista vuodeosastohoitoa ja kuntoutusta Oulussa. 

Tiimiimme kuuluu lääkäreiden (yleislääketieteen erikoislääkärit), sairaanhoitajien ja lähihoitajien lisäksi kaksi fysioterapeuttia sekä laitoshuoltajat. Sairaalassamme on lääkäripäivystys myös viikonloppuisin.  

Potilashuoneiden lisäksi sairaalassamme on eristyshuone, joka soveltuu esimerkiksi infektioherkille potilaille. Lisäksi meillä on rauhallinen saattohoitohuone, jossa potilaan läheiset voivat olla läsnä.

Työssämme tärkeää on lämmin ja empaattinen läsnäolo. Arjen valintojamme ohjaa eettisyys. Kunnioitamme ihmisen yksityisyyttä, henkilökohtaisia elämänarvoja ja elämänkatsomusta. Hoidamme potilaitamme aina lääketieteellistä ja hoitotieteellistä etiikkaa noudattaen.

Tarjoamme sairaalassa muun muassa lyhytaikaista vuodeosastohoitoa, kuntoutusta ja saattohoitoa. Potilaamme ovat erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia Pohteen hyvinvointialueen asukkaita, erillisellä maksusitoumuksella muilta hyvinvointialueilta sekä vakuutusyhtiöiden kautta hoitoon tulevia. Meiltä on mahdollista ostaa palveluja myös yksityisesti.

Lisätietoja

Potilashuoneemme ovat kahden hengen huoneita, joissa kaikissa on oma WC ja suihkutila. Huonevarusteluun kuuluu myös televisio ja radio.

Lisäksi meillä on rauhallinen saattohoitohuone, sekä eristyshuone, joka soveltuu esimerkiksi infektioherkille potilaille.

Viihtyisä ruokasalimme palvelee niin potilaita kuin vierailijoitakin.

Sijaitsemme Oulun Taka-Lyötyssä Caritas-kodin yhteydessä, omalla sisäänkäynnillä D-siivessä. Pihassa on vieraspaikkoja. Vierailuaikamme on 13-15 ja 17-19. Suosimme lyhyttä vierailuaikaa, 15-30 minuuttia.

Potilaamme ovat erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia Oulun ja Oulun ympäristökuntien asukkaita. Muista kuin sopimuskunnista hoitoon voi hakeutua erillisellä maksusitoumuksella. Rinnekodit Sairaala palvelee myös vakuutusyhtiöiden kautta hoitoon tulevia potilaita esim. akuutin sairauden, leikkauksen tai vamman jälkeen. Meiltä on mahdollista ostaa palveluja myös yksityisesti.

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.