Hyppää sisältöön

Palvelu

Työllistyminen ja osallisuus

Työllistymisen ja osallisuuden toiminnassa tuemme asiakkaiden yhdenvertaisuutta sekä itsemääräämisoikeuden toteutumista ja vahvistumista. Palvelu on tavoitteellista ja tavoitteet määritellään palvelun käyttäjän tarpeiden ja mielenkiinnon kohteiden perusteella. 

Palvelun sisältö

Osallisuuden toteutuminen ja tukeminen asiakkaalle tärkeissä yhteisöissä ja koko yhteiskunnassa. Lisäksi tarjoamme toimintakykyä ylläpitävää tai sitä edistävää ja työelämävalmiuksia kehittävää toimintaa, joka voi johtaa opintoihin tai palkkatyöhön

Sijainti

Pääkaupunkiseutu ja Pirkanmaa

Asiakkaat

Aikuiset kehitysvammaiset ja autismikirjon henkilöt 

Muuta

Kuvassa kaksi henkilöä maalaa puisia laattoja valkoisiksi.
Asiakkaita Kartanonhaan toimintakeskuksessa.

Yhdessä suunniteltua mielekästä työtä ja toimintaa

Työllistymisen ja osallisuuden palvelua toteutamme toimintakeskuksissa tai lähiympäristössä, joko toiminnallisissa ryhmissä, työyhteisöissä tai yksilöohjauksena. Olemme kiinnostuneita myös kehittämään palveluitamme yhteistyössä eri alojen oppilaitosten ja muiden yhteistyötahojen kanssa sekä räätälöimään asiakkaalle opinnollistettu kokonaisuus. 

Työllistymistä ja työelämävalmiuksia edistävät palvelut

Palveluihimme kuuluvat työhönvalmennus, työllistymistä edistävä toiminta, työharjoittelu, neuropsykiatrinen valmennus ja starttipalvelu. Toiminnassa tuemme asiakkaiden yhdenvertaisuutta sekä itsemääräämisoikeuden toteutumista ja vahvistumista.

Osallisuutta tukevat palvelut

Palveluihimme kuuluvat päivätoimintaa, eläkeikäisten toimintaa sekä etäpalvelu. Toiminnassa tuemme asiakkaan itsenäisyyttä, kasvua ja kehitystä.

Näissä yksiköissä palvelu on saatavilla

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.