Hyppää sisältöön

Palvelu

Asumisen palvelut

Asumisen palveluidemme tavoitteena on asiakkaan itsenäisen elämän tukeminen ja mahdollistaminen sekä fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen.   

Palvelun sisältö

Asumisen palveluitamme ovat palveluasuminen, tehostettu palveluasuminen, lyhytaikainen asumispalvelu ja henkilökohtainen tuki.

Sijainti

Oulussa, Rovaniemellä ja Porissa

Asiakkaat

Henkilöt, jotka vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat toisen henkilön apua päivittäisistä toiminnoista suoriutumisessa jatkuvaluonteisesti, vuorokauden eri aikoina tai muutoin erityisen runsaasti.

Muuta

Nuori mies pyörätuolissa, nainen työntää häntä, kuvattu takaapäin.
Lyhytaikainen hoito voi olla päiväaikaista hoitoa tai useamman viikon mittainen hoitojakso.

Kodikasta ja yksilöllistä asumista

Meillä asumisen palvelut ja vaihtoehdot vaihtelevat yhteisöllisestä ja kodikkaasta ryhmäkotiasumisesta asumisyksikössä omiin esteettömiin asuntoihin, kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kaikkiin kohteisiimme voimme tarjota asiakkaiden tarvitsemat yksilölliset palvelut. 

Asiakkaiden aktiivinen elämä oman toimintakyvyn puitteissa on meille tärkeää. Siksi asiakkaille on myös aina tarjolla paljon yhteistä tekemistä, johon voi halutessaan osallistua. Lisäksi tarjoamme tukea omiin vapaa-ajan harrastuksiin osallistumisessa. 

Tutustu eri asumisvaihtoehtoihimme tarkemmin alta. 

Asumisen palvelumme

Tarjoamme palveluasumista asiakkaille, jotka tarvitsevat päivittäistä tukea ja apua, mutta eivät yöaikaista hoitoa ja läsnäoloa. Asiakkaat asuvat omissa kodeissaan, joihin he saavat tukea ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme. Tuemme asiakkaita elämään mahdollisimman itsenäistä elämää. 

Tehostetun palveluasumisen asiakkaamme asuvat asumisyksiköissämme, joissa henkilökunta on saatavilla vuorokauden ympäri. Asiakkaiden avun, tuen ja ohjauksen tarve vaihtelee yksilöllisesti, johon vastaamme asiakkaan tarpeista lähtevällä palvelusuunnitelmalla. Jokaisella asiakkaalla on oma huone, lisäksi käytettävissä on yhteisiä tiloja yhteisölliseen oleskeluun ja tekemiseen. 

Lyhytaikainen asuminen vastaa aina asiakkaan tilapäiseen ja lyhytkestoiseen tarpeeseen.

Tarjoamme henkilökohtaista tukea palveluna asiakkaille, jotka tarvitsevat joko henkilökohtaista sanallista tukea ja ohjausta, ohjauksellista ja fyysistä avustamista tai vaativan tason fyysistä avustamista ja toiminnanohjauksen tukemista. Tuen tarpeesta riippuen henkilökohtainen tuki on joko etätukea tai paikan päällä toteutettavaa palvelua. 

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.