Hyppää sisältöön

Palvelu

Työllistyminen ja osallisuus

Päivätoiminnan tavoitteena on tukea vammaisen henkilön osallisuutta niin omaan arkeen, kuin ympäröivän yhteiskunnan eri toimintoihin sekä lisätä yhteisöllisyyttä.   

Palvelun sisältö

Päivätoiminnan sisältöön kuuluu muun muassa kädentaitoja, luovaa itseilmaisua, musiikkia, liikuntaa ja ulkoilua sekä ryhmässä toimimista ja retkiä.

Sijainti

Asiakkaat

Henkilöt, jotka vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat toisen henkilön apua päivittäisistä toiminnoista suoriutumisessa.

Muuta

Nuori mies pyörätuolissa, nainen työntää häntä, kuvattu takaapäin.
Lyhytaikainen hoito voi olla päiväaikaista hoitoa tai useamman viikon mittainen hoitojakso.

Jokainen osaa ja pystyy omalla tavallaan

Mielekäs yhdessä tekeminen tuo sisältöä arkeen ja ylläpitää toimintakykyä. Päivätoiminnassa painottuvat asiakkaiden toiveet, osallisuus ja kokemuksellisuus. 

Suunnittelemme toiminnan kunkin osallistujan yksilölliset tarpeet huomioiden, hänen omia vahvuuksiaan tukien ja kannustaen. Vaihtelevalla ja monipuolisella sisällöllä mahdollistetaan jokaiselle ryhmäläiselle erilaisia elämyksiä ja mielekästä sisältöä elämään. 

Toiminnan runko muodostuu päivittäin vaihtuvista teemoista. Yhdessä asiakkaiden kanssa rakennamme jokaiselle ryhmälle omannäköisen sisällön osallistujien toiveet huomioiden. Ajankohtaiset teemat ja vuodenajat näkyvät toiminnassa, kun retkeilemme sekä harrastamme taidetta ja kulttuuria. Teemme myös aktiivista yhteistyötä paikallisten toimijoiden ja vapaaehtoisten kanssa. 

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.