Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Arvola

Tarjoamme tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille aikuisille, joilla voi olla psyykkisiä sairauksia ja autismikirjon häiriöitä sekä käyttäytymisen erityispiirteitä. Yksikön toiminta päättyy syksyllä 2024.

Asiakkaat

Kehitysvammaiset aikuiset

Sijainti

Rinnekodintie 3 D
02980 Espoo

Talon tiedot

Kerrostalo, 10 asukaspaikkaa

Lisätiedot

Luonnon läheiset maaseutumaisemat

Yhteystiedot

Ulkokuva Arvolasta. Rakennus on nelikerroksinen ja vaalean sävyinen. Talon takana näkyy puita.

Henkilöstö

Henkilökuntamme osaaminen on painottunut psyykkisistä häiriöistä kärsivien kehitysvammaisten henkilöiden itsenäisen elämän tukemiseen. Huomioimme jokaisen asukkaan yksilönä ohjauksessa. Meiltä asukkaat voivat käydä myös työ- tai päivätoiminnassa. Tuemme asukkaita tarvittavien taitojen ja itsenäisen elämän harjoittelussa.

Kiinnostaako työ Arvolassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Arvola toimii kymmenen asiakkaan kotina. Arvola tuottaa tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille aikuisille asiakkaille. Arvolan asiakkailla voi olla psyykkisiä sairauksia ja autismikirjon häiriöitä sekä käyttäytymisen erityispiirteitä. Asiakkaat voivat tarvita yksilöllistä tukea turvalliseen ja hyvään elämään.

Tilamme sijaitsevat talon kolmessa kerroksessa. Jokaisella asiakkaalla on oma asunto, jossa on keittiö tai keittokomero, 1–2
huonetta ja vessa sekä kylpyhuonetila. Jokainen asiakas sisustaa oman asuntonsa mieleisellään tavalla. Henkilöstö auttaa asiakkaita mahdollisten hankintojen tekemisessä ja asunnon sisustamisessa asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan.

Maksuton palveluneuvontamme antaa lisätietoja ja auttaa oikean palvelun valinnassa arkisin klo 9-15 palveluneuvonta@rinnekodit.fi, 09 7750 5980.

Tervetuloa tutustumaan Arvolaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Meille pääset oman auton lisäksi hyvin myös julkisilla! Rinnekodintielle lähtee Helsingin Rautatieasemalta bussi numero 345. Osoitteemme on Rinnekodintie 3 D, 02980 Espoo.

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.