Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Lakistonkallio

Tarjoamme asumisen tuen palveluita aikuisille kehitysvammaisille henkilöille. Yksikön toiminta päättyy elokuun 2024 lopussa.

Asiakkaat

Aikuisille ja ikääntyville kehitysvammaisille

Sijainti

Rinnekodintie 5 A
02980 Espoo

Talon tiedot

Nelikerroksinen kerrostalo, yhteensä asuinpaikkoja on 13.

Lisätiedot

Lakistonkallio sijaitsee Pohjois-Espoossa luonnon läheisyydessä. Se ei sovellu liikuntavammaisille.

Yhteystiedot

Oleskelutilassa tummanharmaa sohva, vaalea nojatuoli, tv-taso ja televisio. Sohvapöydän päällä on maljakossa viherkasvi, samoin viherkasveja on ikkunalaudalla ja huoneen nurkassa.

Lakistonkallio sijaitsee Lakistossa, Pohjois-Espoossa. Luonnonkaunis alue tarjoaa hyvät puitteet ulkoiluun sekä luonnossa liikkumiseen.

Henkilöstö

Meille on tärkeää, että jokaisella on oikeus asua omassa kodissaan niin, että olo on turvallinen ympäri vuorokauden. Ohjaajamme ovat asukkaiden tukena päivittäisissä toimissa. Asukkaamme käyvät päivisin töissä tai vapaa-ajasta nautitaan omien harrastusten tai toiveiden mukaan.

Kiinnostaako työ Lakistonkalliossa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Teemme mm. herkullista ruokaa yhdessä asukkaiden kanssa. Asukkaamme viettävät myös aikaa ystäviensä kanssa ja ohjaajamme avustavat heitä kodin ulkopuolella. Ohjaajillamme on kokemusta ikääntyvien kehitysvammaisten ohjauksesta. Eläkkeellä olevilla asukkailla on mahdollisuus käydä eläkeläiskerhossa.

Lakistonkallion asunnot sijaitsevat kerrostalon neljässä kerroksessa, jossa on käytössä tilava hissi. Talon ensimmäisessä kerroksessa on yhteisessä käytössä oleva pesutupa, kerhotila, saunaosasto ja varastotilat. Talossamme on yksi soluasunto, yksi kaksio ja kymmenen yksiötä, yhteensä asuinpaikkoja on 13. Kolmannessa ja neljännessä kerroksessa on yksiöiden lisäksi yhteisiä oleskelutiloja. Kaikissa asunnoissamme on omat suihkutilat ja osassa asuntoja on myös pienet keittiötilat ja parveke. Pihapiirissämme on yhteiseen oleskeluun tarkoitettu grillipaikka.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Tarkemmat yhteystiedot yllä.

Huumori ja ystävällisyys on läsnä joka päivä.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.