Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Metso

Tarjoamme tehostettua asumispalvelua vaikeavammaisille asiakkaille.

Asiakkaat

Metsossa tarjoamme tehostettua asumispalvelua vaikeavammaisille asiakkaille.

Sijainti

Mielikintie 8
90550 Oulu

Talon tiedot

Metson 15-paikkainen palvelukoti sijaitsee palvelutalo Metsolan Kartanon yhteydessä katutasossa (käynti A-rapusta).

Lisätiedot

Asukkaiden on mahdollista osallistua päivätoimintaan, jota järjestetään omassa viihtyisässä tilassa. Lisäksi voimme toiminnassamme hyödyntää Metsolan Kartanon monipuolisia tiloja.

Yhteystiedot

Sisäkuva toimipisteestä. Etualalla isompi pöytä, jossa esitteitä, pieni kori ja värikyniä kahdessa purkissa. Taustalla näkyy oleskeluryhmiä pöytineen ja tuoleineen sekä liikkumisen apuvälineitä. Asiakas ja ohjaaja ovat keskustelemassa yhden pöydän äärellä.
Rinnekodit Metson tilat on remontoitu 2021.

Metson viihtyisät tilat on juuri remontoitu, ja viihtyisyyteen ja esteettömyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Henkilöstö

Vammaistyön osaajista koostuva henkilökuntamme on paikalla kaikkina aikoina.  Edistämme jokaisen asiakkaamme mahdollisuutta elää omannäköistä aktiivista elämää. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asukkaiden kanssa ja otamme toiveet huomioon. Yhdessä asukkaiden kanssa rakennamme Metson hengen!

Kiinnostaako työ Metsossa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme tehostettua asumispalvelua vaikeavammaisille asiakkaille. Metso on 15-paikkainen ryhmäkoti. Asiakkaat saavat yksilöllisen tarpeensa mukaista hoitoa ja apua, jotta hänen arkensa olisi mahdollisimman sujuvaa ja omannäköistä.

Asukkaiden on mahdollista osallistua päivätoimintaan, jota järjestetään omassa viihtyisässä tilassa.

Talossamme on oma taidegalleria ja monipuolista yhteisötoimintaa, johon voimme asukkaiden kanssa osallistua. Lisäksi monet vapaaehtoiset tuovat iloa asukkaiden elämään. Omaiset ja tuttavat ovat aina tervetulleita vierailulle ja yhteisiin juhliin.

Metson viihtyisät tilat on remontoitu vuonna 2021, ja viihtyisyyteen ja esteettömyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Jokaisella asiakkaalla on oma kylpyhuoneella/wc-tilalla varustettu huone, johon tuodaan omat huonekalut ja rakkaat esineet. Osassa asunnoista on lisäksi keittiövarustus.

Viihtyisät ja kodikkaat yhteistilat ovat ruokailua ja yhdessäoloa varten. Talossa on myös oma sauna vilvoitteluterassilla sekä aidattu iso piha-alue.

Tervetuloa tutustumaan Metsoon! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.   

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.