Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Harjukivi

Tarjoamme kotona asumista tukevaa palvelua vammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Vammaiset henkilöt

Sijainti

Kiviharjunlenkki 2
90220 Oulu

Talon tiedot

Kerrostalo, valmistunut vuonna 2016, Harjukivellä 9 asuntoa, yhteiset saunatilat, kattoterassi. 

Lisätiedot

Oulun keskustan palvelut ovat parin kilometrin päässä, ja Oulun yliopistollinen sairaalaa, Kontinkankaan hyvinvointikeskus ja kaupunginsairaala ovat aivan naapurissa. Raksilan marketit, uima- ja jäähalli sekä Kastellin lähikauppa sijaitsevat lähistöllä.

Yhteystiedot

Kuva oleskelutilasta, jossa punaisia ja vaaleita kukkakuvioisia verhoja isoissa ikkunoissa. Taustalla näkyy televisio, edessä kuuden hengen ruokailuryhmä.

Harjukivi sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun Kiviharjussa. Harjukiven asunnot talon sijoittuvat katutasoon. 

Henkilöstö

Henkilökuntamme on asiakkaiden tavoitettavissa kaikkina aikoina. Autamme asiakkaitamme elämään mahdollisimman sujuvaa ja omannäköistä elämää. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti neurologisesti vammautuneita tai neurologista sairautta sairastavia, ja heillä on käytössään yksilöllisiä apuvälineitä.  

Jokaiselle asukkaalle on nimetty yksiköstä omaohjaaja, jonka tehtävänä on toimia asiakkaan edun edistäjänä ja asiakkaan oman näköisen elämän mahdollistajana. Omaohjaaja tuntee asiakkaansa, työskentelee häntä lähellä ja edistää asiakkaan hyvän elämän toteutumista.

Kiinnostaako työ Harjukivessä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Harjukivi tarjoaa yksilöllistä ja asiakaslähtöistä kotona asumista tukevaa asumispalvelua vammaisille. Harjukivessä eletään turvallista ja sujuvaa arkea, tarjoamme tukea ja apua asiakkaan palveluntarpeen mukaisesti tukemalla asiakasta mahdollisimman itsenäiseen ja omannäköiseen elämään.

 Jokaiselle asukkaalle voidaan räätälöidä hänelle sopivat palvelut. Henkilökuntamme on tavoitettavissa kaikkina vuorokauden aikoina. Talosta löytyy myös yhteisöllisyyttä ja vertaistukea asukkaan niin halutessa. Asukkaiden on mahdollista ostaa ateriapalvelut ja halutessaan voi ruokailla viihtyisässä ruokailutilassa. 

Toimintayksikön arkea ja toimintaa suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa säännöllisesti järjestettävissä asukaskokouksissa.

Harjukivi on 9-paikkainen ja sijaitsee vuonna 2016 valmistuneessa kerrostalossa. Palveluasumiseen tarkoitetut asunnot sijaitsevat kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa. Avarien asuntojen esteettömyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, joten ne soveltuvat hyvin liikuntarajoitteisille. Asunnot ovat yksiöitä, joissa on omat tilavat suihkutilat, parveke, sekä hyvin varusteltu keittiö samassa tilassa olohuoneen ja makuuhuoneen kanssa.

Omaa pihamaata ei ole, mutta talossa on erikoisuutena tilava kattoterassi, missä asukkaat voivat oleskella ja nauttia avarasta näköalasta. Lisäksi asukkaiden käytössä on tilava saunaosasto vilvoittelutiloineen. Asukkaiden vapaassa käytössä on yhteinen ruokailu- ja oleskelutila. 

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja Harjukivestä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Huom! Harjukivi on ARA-kohde ja asukasvalinta tehdään ARAn perusteiden mukaisesti: ”Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella”.

Harjukiven lähellä on linja-auto pysäkki Kontinkangas E, johon pääsee Oulun keskustasta usealla eri joukkoliikennelinjalla. Harjukivessä ei ole omia parkkipaikkoja, mutta lähistöllä on useita eri pysäköintipaikkoja, mm. Rehapoliksen parkkihalli, Kiviharjunlenkki 8.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.