Hyppää sisältöön

Hoivakoti

Rinnekodit Kyläkallio

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaillemme.

Asiakkaat

Tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa 24 ikääntyneelle asukkaallemme.

Sijainti

Kyläkirkontie 13 A-B
00370 Helsinki

Talon tiedot

Kaksi rakennusta, jotka sijaitsevat vierekkäin pientaloalueella. 

Lisätiedot

Järjestämme säännöllisesti yhteistä toimintaa kuten karaoketuokioita, pelejä, kukkien hoitoa, erilaisia tilaisuuksia, hartaustuokioita ja niin edelleen. Asukkaat voivat osallistua päivittäisiin askareisiin voimavarojensa mukaan.

Käymme mahdollisuuksien mukaan asukkaiden kanssa myös talon ulkopuolella erilaisissa tapahtumissa.

Yhteystiedot

Kyläkallion olohuonessa on televisio, jota voi katsella sohvalta tai nojatuolista. Ikkunan edessä on viherkasveja.

Löydät meidät keskeltä rauhallista pientaloaluetta Pitäjänmäeltä Helsingistä. Avaralla terassillamme voit nauttia raikkaasta ulkoilmasta, kukista ja auringosta. Meiltä saat oman kodin ja rauhan, mutta työntekijämme ovat on aina lähellä antaen apua ja turvaa tarvittaessa. Omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita vierailulle.

Henkilöstö

Työntekijöillämme on vahva osaaminen kuntouttavassa hoitotyössä ja positiivinen, johdonmukainen sekä kunnioittava asenne vaikeissakin tilanteissa, mikä lisää luottamusta henkilökunnan ja asukkaiden välillä. Lämmin ja ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden.

Laadimme yhdessä asukkaan, omaisen ja omahoitajan kanssa yksilöllisen hoitosuunnitelman. Meillä on aikaa kuunnella asukkaita, viettää arkea heidän kanssaan ja pitää heistä hyvää huolta.

Kiinnostaako työ Kyläkalliossa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaillemme. Meillä jokaisella asukkaalla on oma vastuuhoitaja, joka varmistaa, että asukkaan yksilölliset tarpeet huomioidaan. Kuulemme aina asukasta hänen asioistaan päätettäessä ja asukkaan sekä hänen läheisensä toiveet hoidosta on kirjattu myös hoitosuunnitelmaan. 

Tuemme asukkaiden elämänhallintaa sekä fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia yksilöllisesti, asukkaan omien tarpeiden ja voimavarojen mukaan. 

Kannustamme asukkaitamme ruokailemaan yhdessä. Tarjoamme asukkaillemme aamiaisen, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan sekä tarvittaessa myös välipaloja. Myös erilaiset arjen juhlaksi tekevät herkkuhetket, kuten syntymäpäivät, kuuluvat ohjelmaamme. 

Päivittäisessä toiminnassa pyritään tukemaan asiakkaiden omannäköistä arkea. Harrastetoiminnan ja ulkoilumahdollisuuksien järjestämisen lähtökohtana ovat asukkaiden tavat ja toiveet. Arjessamme on mukana myös vapaaehtoisia. 

Tarjoamme kodin 24 asukkaalle. Jokainen asukas saa oman huoneen, jonka voi halutessaan sisustaa itse ja autamme tarvittaessa huoneen sisustuksessa.

Kaikissa huoneissa on wc, suihku, sähkökäyttöinen sänky, yöpöytä ja kiinteät vaatekaapit. Yhteisiä tiloja ovat ruokailu- ja oleskelutila sekä terassi. Näissä tiloissa syömme päivän tärkeät ateriat, katsomme uutiset ja vietämme aikaa yhdessä.

Asukkaaksemme tullaan joko itse maksaen, palvelusetelillä tai ostopalvelusopimuksella.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Asiakkuussuunnittelijamme auttavat palvelujen suunnittelussa ja ratkaisujen löytämisessä: Asiakkuudet ja myynti -tiimin yhteystiedot

Meille on helppo tulla! Osoitteemme on Kyläkirkontie 13, 00370 Helsinki. Alue on Pitäjänmäkeä. 

Julkisilla pääset meille Helsingin suunnasta joko A-junalla (Mäkkylän tai Pitäjänmäen asema) tai busseilla 218 ja 235. Bussit 201 ja 201B Leppävaarasta sekä Pitäjänmäen asemalta tuovat ihan lähelle. Jos tulet henkilöautolla, vieraille tarkoitetut parkkipaikat sijaitsevat kerrostalojen takana.

Rinnekodit Kyläkallio omavalvontasuunnitelma

Asiakkailta kysytään tyytyväisyyttä palveluihin säännöllisesti kerran vuodessa. Kyselyihin voi vastata asukas itse tai hänen omaisensa, jos asukas ei siihen itse pysty. Palautteiden pohjalta kehitämme toimintaamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin.

Tunnelma oli mukava, rauhallinen ja kodikas. Asukkaat olivat tyytyväisen oloisia ja heidän yksilöllisyytensä on huomioitu hyvin.

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen valvontakäyntiraportti 3/2022

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.