Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Sonetti

Tarjoamme kotiin annettavaa asumispalvelua vaikeavammaisille asiakkaillemme Oulun Taka-Lyötyssä.

Asiakkaat

Rinnekodit Sonetti tarjoaa vaikeavammaisten kotiin annettava asumispalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme vammaispalvelulain mukaisia palveluja yksilöllisen tarpeen mukaan. Henkilökuntamme on tavoitettavissa kaikkina vuorokauden aikoina.

Sijainti

Solistinkatu 3
90140 Oulu

Talon tiedot

Sonetin asiakkaat asuvat omissa vuokra-asunnoissaan pääasiassa Oulun Taka-Lyötyssä sijaitsevassa Sonaatti-kerrostalossa tai sen välittömässä läheisyydessä. 

Lisätiedot

Oulun keskustan palvelut ovat välittömässä läheisyydessä ja tien toisella puolella sijaitsee musiikkikeskus. Talossa viihtyisä oma sisäpiha ja aivan vieressä on vehreä puisto. 

Yhteystiedot

Sonetti sijaitsee Taka-Lyötyssä Madetojanraitin varrella.

 

Henkilöstö

Sonetti tarjoaa vaikeavammaisten kotiin annettava asumispalvelua Oulun Taka-Lyötyssä. Tarjoamme asiakkaillemme vammaispalvelulain mukaisia palveluja yksilöllisen tarpeen mukaan. Tuemme asiakkaitamme elämään mahdollisimman itsenäistä ja omannäköistä elämää. 

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti neurologisesti vammautuneita tai neurologista sairautta sairastavia, ja heillä on käytössään yksilöllisiä apuvälineitä.  Asiakkaamme asuvat omassa vuokra-asunnossaan. Jokaiselle asukkaalle on nimetty yksiköstä omaohjaaja, jonka tehtävänä on toimia asiakkaan edun edistäjänä ja asiakkaan oman näköisen elämän mahdollistajana. Omaohjaaja tuntee asiakkaansa, työskentelee häntä lähellä ja edistää asiakkaan hyvän elämän toteutumista. 

Kiinnostaako työ meillä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme Sonetissa vaikeavammaisten kotiin annettava asumispalvelua. Asiakkaillemme on tarjolla vammaispalvelulain mukaisia palveluja yksilöllisen tarpeen mukaan. Asiakkaamme asuvat omissa vuokra-asunnoissaan pääasiassa Sonaatin talossa tai sen välittömässä läheisyydessä Oulun Taka-Lyötyssä. Tuemme asiakkaitamme elämään mahdollisimman itsenäistä ja sujuvaa elämää. Henkilökuntamme on tavoitettavissa kaikkina vuorokauden aikoina.

Asiakkaillemme on tarjolla asumisen tueksi muun muassa turvapalvelut, siivouspalvelut sekä ateriapalvelut. 

Sonetin asiakkaat asuvat pääsääntöisesti vuonna 2007 valmistuneessa, Oulun Taka-Lyötyssä sijaitsevassa Sonaatissa. Jokaisella asiakkaalla on oma vuokra-asunto, jonka esteettömyyteen on kiinnitetty huomiota. Jokaisessa asunnossa on joko lasitettu parveke tai terassi. Talo sijaitsee Oulun keskustan välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Asuinalueen asukkaiden yhteinen viihtyisä Caritas-puisto tarjoaa rentoutumis- ja ajanviettämispaikan, sekä kesäisin myös ohjattua toimintaa. Taloyhtiön tiloissa on oma kerhotila, jossa asukkaat kokoontuvat kahvittelemaan ja rupattelemaan.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Sonetista ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Talon läheisyydessä on parkkitilaa vierailijoille ja työntekijöille. Joukkoliikenteen linja 15 kulkee talon vierestä. 

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.