Hyppää sisältöön

Hoivakoti

Rinnekodit Kannelkoti

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaillemme.

Asiakkaat

Ympärivuorokautista palveluasuminen ikääntyneille, yhteensä 16 asiakaspaikkaa.

Sijainti

Valtatie 37
90500 Oulu

Talon tiedot

Hoivakoti on valmistunut vuonna 2014 ja se sijaitsee kerrostalon katutasossa. Omalle aidatulle pihalle pääsee helposti. Talossa on tarjolla vapaaehtoistoimintana järjestettävää yhteisötoimintaa sekä kaikille avoin lounasravintola. 

Lisätiedot

Lähialueen palveluihin kuulut mm. terveysasema ja päivittäistavarakauppa. Hyvät kulkuyhteydet. Läheiset Oulujoen varsi ja Tuiran puisto tarjoavat näyttävät ulkoiluympäristöt.

Yhteystiedot

Rinnekodit Kannelkodin yhteistilat ovat kodikkaat ja viihtyisät.

Hoivakoti Kannelkoti sijaitsee keskeisellä paikalla Tuirassa lähellä Oulujoen suistoa ja puistoalueita. Hoivakoti sijaitsee palvelutalon yhteydessä, jossa on mm. lounasravintola.  Lähellä sijaitsevat terveysasema ja kaupat.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen ja ikääntyneiden hoitoon erikoistunut henkilökuntamme on paikalla kaikkina vuorokauden aikoina huolehtien asukkaiden hyvinvoinnista ja turvallisesta arjesta. Meillä asukkaidemme toiveita ja totuttuja elämäntapoja arvostetaan, ja oman näköinen arki mahdollistetaan niin pitkälle kuin se suinkin on mahdollista. Osallistamme ja kannustamme asukkaitamme myös kertomaan toiveitaan Kannelkodin toimintaan muun muassa säännöllisissä asukaskokouksissamme. 

Kiinnostaako työ Kannelkodissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme Kannelkodissa ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaille. Ammattitaitoinen ja ikääntyneiden hoitoon erikoistunut henkilökuntamme on paikalla kaikkina vuorokauden aikoina huolehtien asukkaiden hyvinvoinnista.

Kannelkodissa asukkaamme saavat elää omannäköistään arkea, saaden ohjausta ja apua tarvitsemiinsa asioihin sekä kokea itsensä arvokkaiksi ja arvostetuiksi elämänsä loppuvaiheessa. Asukkaidemme toiveita ja totuttuja elämäntapoja arvostetaan ja mahdollistetaan niin pitkälle kuin se suinkin on mahdollista.

Yhdessäolo on tärkeää ja joka päivä vietämme asukkaiden kanssa yhteisiä toimintatuokioita. Kannelkodin omat hartaushetket toteutuvat Tuiran seurakunnan järjestäminä kuukausittain. Omaiset ja tuttavat ovat aina tervetulleita vierailulle ja yhteisiin juhliin.

Asukkaamme voivat halutessaan elää Kannelkodissa elämänsä loppuun saakka. Saattohoidossa asukas saa olla oman kodin rauhassa viimeisinä elinpäivinään omaisten ja tuttujen hoitajien ympäröimänä. Teemme lääkärin ja kotisairaalan kanssa tiivistä yhteistyötä saattohoidon toteutuksessa.

Tuirassa sijaitseva Kannelkoti on vuonna 2014 avattu 16-paikkainen muistisairaiden palvelukoti. Jokaisella asukkaalla on oma kylpyhuoneella varustettu asunto, jonka saa kalustaa mieleisekseen omilla huonekaluilla ja esineillä, sähkösäätöiset vuoteet huoneissa ovat jo valmiina. Viihtyisissä yhteistiloissa on erimerkiksi Oulu-aiheiset valokuvatapetit ja viherkatto. Sisäpihan aurinkoisella terassilla ulkoillaan ja nautitaan kesäisin päiväkahvit ja grillaillaan.  Asukkailla on mahdollisuus osallistua koko talon väelle järjestettävään yhteisötoimintaan. 

Kannelkodin asukkaaksi voi tulla hyvinvointialueen myöntämällä palvelusetelillä tai maksusitoumuksella. Asiakkaan tarvitseman hoidon ja tuen tarve selvitetään ikäihmisten palveluohjauksessa. Palveluja voi ostaa myös itsemaksavana.  

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Asiakkuussuunnittelijamme auttavat palvelujen suunnittelussa ja ratkaisujen löytämisessä: Asiakkuudet ja myynti -tiimin yhteystiedot

Osoitteemme on Valtatie 37, Oulu. Kannelkoti sijaitsee Valtatien varrella Tuiran Lidlin vieressä. Talon edessä on muutamia vieraspaikkoja ja useita bussilinjoja kulkee talon edestä. 

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.